Life

Dana Roba, dezvăluire neașteptată. Este gata să se mărite din nou: „Asta voi face”

La două luni de când a trăit un adevărat coșmar, Dana Roba este pregătită să se căsătorească din nou. Declarațiile neașteptate.
07.08.2023 | 16:19
Dana Roba dezvaluire neasteptata Este gata sa se marite din nou Asta voi face
Dana Roba este pregătită de o nouă căsătorie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, Dana Roba devenea protagonista unui film de groază. Soțul său a lovit-o cu ciocanul în cap și  a fost la un pas să moară, dar așa cum ea spune, Dumnezeu a salvat-o. Acum, este pregătită să-și refacă viața și nu spune nu posibilității de a se recăsători.

Dana Roba este gata să-și refacă viața

Au trecut două luni de când viața Danei Roba s-a schimbat radical. Soțul său a lovit-o fără milă cu un ciocan în cap, de mai multe ori, iar medicii s-au luptat din răsputeri să o salveze. De fiecare dată, make-up artistul spune că Dumnezeu i-a fost alături și a ajutat-o să-și revină.

ADVERTISEMENT

Acum, fosta iubită a lui Nicolae Guță este bine, deși mai are nevoie de multă recuperare , ba chiar a fost capabilă să-și reia activitatea profesională. Mai mult de atât, însă, vedeta a fost surprinsă alături de un bărbat în mall.

Ulterior, Dana Roba a precizat că Beni, pe numele său, nu-i este, momentan, decât un bun prieten, care i-a fost alături în cea mai neagră perioadă a existenței sale. Însă nici nu neagă că viitorul le-ar putea rezerva mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

În plus, recent a acordat un interviu în care a dezvăluit că nu ar spune nu posibilității de a se căsători cu Beniamin. Amintim că la momentul actual, se află în plin proces de divorț de Daniel Balaciu, tatăl fetițelor sale și cel care a agresat-o.

„Chiar dacă oamenii m-au văzut în mall cu Beni, asta nu înseamnă că eu o iau înaintea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu va vrea să mă căsătoresc cu Beni, asta voi face. Dacă Dumnezeu nu va vrea asta, nu voi face”, a declarat Dana Roba pentru Antena Stars, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Daniel Balaciu nu-i dă pace nici din închisoare

Deși Dana Roba își dorește să stea cât mai departe de Daniel Balaciu, iar acesta să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut, încă soțul său nu-i dă pace nici acum. Vedeta a povestit recent că, din închisoare, îi trimite diverse mesaje prin care îi cere să se împace. 

„Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soţia fratelui meu a sunat-o şi pe ea cu număr necunoscut. I-a zis la telefon să mă întorc în braţele lui. Eu i-am răspuns, la început, la telefon. La mine nu spune nmic, doar respiră şi atât.

ADVERTISEMENT

Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14-15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în puşcărie. Eu cred că el a înnebunit puţin şi a realizat ce mi-a făcut”, a povestit Dana Roba pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT