Life

Cu ce a ajuns să se ocupe Gina Pistol de când a renunțat la televiziune. Ce face Smiley în tot acest timp

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. În ciuda acestui lucru însă, iubita lui Smiley a luat o decizie complet neașteptată.
27.02.2023 | 17:39
Cu ce a ajuns sa se ocupe Gina Pistol de cand a renuntat la televiziune Ce face Smiley in tot acest timp
Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce a renunțat la televiziune. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a lucrat ani buni în televiziune și a reușit să ajungă la inimile publicului larg. Vedeta a fost prezentatoarea show-ului culinar Chefi la Cuțite de la Antena 1 și de asemenea, a prezentat și mai multe sezoane ale emisiunii Asia Express, de la același post de televiziune.

Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce a renunțat la televiziune

De când a devenit mamă însă, viața Ginei Pistol s-a schimbat. Deși vedeta a încercat să revină în forță în televiziune și a prezentat un sezon Chefi la Cuțite deja, aceasta a luat într-un final decizia de a se retrage de pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Gina Pistol a anunțat că nu va mai prezenta Chefi la Cuțite și că de asemenea, va lua o pauză de la televiziune, pe o perioadă nedeterminată de timp. Tot atunci, vedeta le spunea fanilor săi că speră să revină în curând și că va încerca să fie activă în continuare în mediul online.

Iubita lui Smiley mai menționa că motivul principal care a stat la baza acestei decizii ar fi fost fiica ei, Josephine. Gina Pistol le dezvăluia fanilor săi că vrea să se ocupe de creșterea acesteia și că ultima perioadă din viața ei a fost una extrem de dificilă.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă acum Gina Pistol, după ce a renunța la televiziune? Vedeta a reușit să adune o comunitate numeroasă pe contul său de socializare. Mai exact, aceasta este urmărită de mai bine de 1,4 milioane de persoane, care sunt la curent cu întreaga ei activitate.

De asemena, cu o asemenea comunitate numeroasă, Gina Pistol a reușit să demareze și mai multe campanii de publicitate pe contul său de Instagram, așa că face reclame la diverse produse, iar fanii par extrem de încântați de postările ei în continuare.

ADVERTISEMENT

Smiley, mai ocupat ca oricând

De la produse pentru bebeluși, la produse cosmetice, ori de îngrijire personală, iar în unele cazuri chiar și haine, cam acestea ar fi lucrurile la care face reclamă Gina Pistol pe contul său personal de Instagram. Să nu uităm că la Antena 1, aceasta avea un salariu destul de generos, iar acum va fi nevoită să se descurce fără el. 

De cealaltă parte în schimb, Smiley este cu mult mai activ, însă nu pe internet. Artistul a fost plecat la Londra, unde a lucrat la noi piese și nu a mai fost deloc activ pe rețelele de socializare, spre deosebire de iubita sa. Totuși, din când în când, acestea le mai povestește urmăritorilor săi câteva despre activitatea lui, care se arată a fi una destul de intensă.

ADVERTISEMENT

”Am avut o săptămână fantastică în Londra! Am făcut muzică în fiecare zi cu niște oameni deosebiți! Mulțumesc tuturor pentru o săptămână cu multe momente de inspirație, de distracție și de nebunie. P.S: Știu că am fost un pic absent în perioada asta, dar sunt foarte concentrat pe muzică… Revin de săptămâna viitoare în online… puțin mai mult”, scria Smiley.

ADVERTISEMENT