Life

După ce și-a anunțat intrarea în politică, Anamaria Prodan surprinde din nou. Ce vrea să organizeze la noi în țară

Anamaria Prodan a luat o decizie importantă care are legătură cu mama ei. Impresara pune la cale un mare eveniment, după ce și-a anunțat intrarea în politică.
22.10.2022 | 13:30
Dupa ce sia anuntat intrarea in politica Anamaria Prodan surprinde din nou Ce vrea sa organizeze la noi in tara
Anamaria Prodan, impresară. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este ca o cutie cu surprize. Vestea că vizează Palatul Cotroceni, dată în exclusivitate, este urmată acum de un alt anunț important.

Anamaria Prodan pregătește un mare festival în memoria mamei sale

Este vorba despre un eveniment la care Anamaria s-a gândit de mai multă vreme și are legătură cu mama ei, Ionela Prodan. În urma parastasului-festival pe care l-a organizat în Cimitirul Bellu, Ana a luat o decizie în ceea ce privește toată zestrea culturală pe care mama ei a lăsat-o drept moștenire celor care au iubit cu adevărat folclorul românesc.

ADVERTISEMENT

Impresara va organiza un festival cu numele mamei sale, unul menit să scoată la iveală noile tinere talente ale muzicii populare.

Prodanca nu a ales încă data și locul unde va avea loc acest eveniment care pare promițător, căci abia se apucă să pună în practică această idee.

ADVERTISEMENT

„Mama mea, Ionela Prodan, a fost și va rămâne un bun național. Un artist fabulos. O luptătoare a drepturilor femeilor. O familistă convinsă, care m-a construit. Om, femeie și luptătoare cu aceleași convingeri pe care le voi inocula în mintea fiecărei femei din această țară.

Mama mea merită un festival care să îi poarte numele și să i-l ducă peste secole”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Impresara s-ar putea să candideze la prezidențiale

Femeia de afaceri s-a înscris de curând în Alianța pentru Patrie, partidul condus de Liviu Dragnea, fost lider PSD. Șefa organizației de Tineret a acestei formațiuni politice, Oana Diana Leonte a declarat recent, pentru FANATIK, că nu ar fi exclus ca Anamaria să fie candidata acestui grup politic la alegerile prezidențiale din anul 2024.

„Nu știu dacă este devreme de discutat subiectul unei candidaturi la președinție al Anamariei Prodan… Cred că este o apariție pe scena politică.

ADVERTISEMENT

Și cred că România, dacă ar avea o femeie președinte, ar fi o reală bucurie pentru multe femei. Ar fi și un răspuns pentru Europa”, ne-a mărturisit Leonte.

ADVERTISEMENT