News

După deputatul mitralieră, e rândul deputatei mitralieră. Gianina Șerban, AUR, declarații șocante pe internet

05.01.2021 | 17:05
Dupa deputatul mitraliera e randul deputatei mitraliera Gianina Serban AUR declaratii socante pe internet
După deputatul mitralieră, e rândul deputatei mitralieră. Gianina Șerban, AUR, declarații șocante pe internet Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gianina Șerban, reprezentantă AUR, este noua deputată mitralieră. Aceasta a făcut o declarație șocantă pe rețelele de socializare, aflată în dialog cu un internaut.

Omul îi sugera femeii să intre cu mitraliera în Senat și să pună la pământ pe toată lumea. Răspunsul deputatei din Ilfov a fost unul total neașteptat: „nu e o idee rea”. Comentariul a fost șters ulterior, scrie Antena 3.

ADVERTISEMENT

Gianina Șerban va fi prezentă în Parlamentul României pentru următorii patru ani, reprezentând Alianța pentru Unirea Românilor. Femeia a fost prima pe listele pentru Camera Deputaților din județul Ilfov.

După deputatul mitralieră, e rândul deputatei mitralieră. Gianina Șerban, AUR, declarații șocante pe internet

Afirmație șocantă a deputatei AUR, Gianina Șerban
Afirmație șocantă a deputatei AUR, Gianina Șerban
Sursa foto: Antena 3

Gianina Șerban a început o discuție cu un internaut, iar acesta din urmă îi sugera să intre în Parlament cu o mitralieră.

ADVERTISEMENT

„Dar ce voiați, doamnă Gianina Șerban? Ori intrați cu mitraliera în Senat și îi culcați pe toți, ori degeaba ne scrieți aici. Aici nu ne sunteți de niciun folos. Faceți cu ei dacă aveți sânge ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceaușescu.

Câțiva generali de armată, SPP, SRI, Antidrog, și alte instituții de partea dumneavoastră și atât contează… șobolanii ăștia sunt nimic fără astea.. Sau ați uitat că valoarea sclavului este dată de relații?”, a fost mesajul omului din mediul online.

ADVERTISEMENT

Răspusul deputatei AUR a fost unul care a uimit pe toată lumea: „ideea dumneavoastră nu e rea, dar nu e aplicabilă. Pe lângă acest fapt, după cum bănuiesc că știți, sistemul e făcut de cei care ne-au condus timp de 30 de ani, să pună interesul personal mereu mai presus de al cetățeanului de rând. Cât despre relații, nu le avem!”, a spus ea.

Gianina Șerban deține o avere impresionană reprezentată de trei case, trei terenuri și tot trei mașini de lux. Totodată, alături de soțul ei, femeia mai este proprietara a două spații comerciale și a unor bijuterii în valoare de aproximativ 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La fel ca toți membrii partidului AUR, deputata din Ilfov este o prezență constantă pe rețelele de socializare, iar urmăritorii acesteia sunt foarte activi prin comentarii și aprecieri la postările pe care ea le distribuie. Cu toate acestea, nu puține sunt cazurile în care oamenii o contrazic pe femeie sau o acuză de minciuni.

ADVERTISEMENT