Life

După divorțul de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu a dat vestea care i-a uimit pe mulți: ”Sunt alt om acum”

După divorțul de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu a dat o veste complet neașteptată. Și fanii au rămas uimiți de decizia luată de vedetă.
24.10.2023 | 12:17
Dupa divortul de Alex Ashraf Oana Zavoranu a dat vestea care ia uimit pe multi Sunt alt om acum
Anunțul făcut de Oana Zăvoranu după divorțul de Alex Ashraf. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă dificilă. Vedeta a încheiat un mariaj se aproape zece ani cu Alex Ashraf. De divorțul celor doi s-a aflat în urmă cu câteva săptămâni, iar vestea i-a șocat pe mulți.

Anunțul făcut de Oana Zăvoranu după divorțul de Alex Ashraf

După ce s-a confirmat că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat, vedeta a dezvăluit și motivul separării. Se pare că fostul ei soț are deja o nouă parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, Oana Zăvoranu este singură. Actrița a tot postat în ultimele săptămâni tot felul de mesaje, unele fiind destul de controversate. Acum însă, ea a luat o decizie neașteptată.

Este bine cunoscut faptul că vedeta a fost mereu deschisă schimbărilor. Nimeni nu se gândea însă că după divorțul de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu va merge atât de departe. Acum, actrița vrea să renunțe la tatuajele pe care le are.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Oana Zovoranu a dat vestea. Aceasta anunță că tatuajele actuale nu o mai reprezintă. Este un cu totul alt om acum, așa că are în plan să și le șteargă pe toate.

„M-am sucit! Vreau să îmi șterg toate tatuajele. Nu mă mai reprezintă… Sunt alt om acum”, a fost anunțul făcut de Oana Zăvoranu, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta a anunțat că își vinde o parte din haine

Iar aceasta nu e singura decizie luată de vedetă în ultima perioadă. În urmă cu nu foarte mult timp, Oana Zăvoranu a făcut un cu totul alt anunț. Actrița spunea că a început curățenia de toamnă.

Totodată, ea a anunțat că vrea să își vândă hainele. Unele piese vestimentare, povestea aceasta, nu au fost purtate deloc, sau au fost purtate de câteva ori, fiind în stare impecabilă. În același timp, vedeta a mai anunțat că își vinde și o parte din bijuteriile personale.

ADVERTISEMENT

„Important de știut! Toate item-urile de pe site și de pe pagina de Instagram și Facebook sunt item-uri personale. Haine, genți, pantofi sau bijuterii personale purtate de câteva ori de mine sau deloc.

Starea lor este impecabilă, eu fiind recunoscută pentru grija cu care port un lucru. Abia aștept să vă văd în ele! Mă voi simți onorată să le cumpărați. Asta înseamnă iubire”, anunța Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT