Life

Oana Zăvoranu spune totul! L-a făcut praf pe Alex Ashraf după ce ar fi furat-o: ”Ce a ales el e scrum”

Oana Zăvoranu face mărturisiri cutremurătoare despre cum Alex Ashraf i-a cheltuit banii cu actuala iubită.
27.09.2023 | 18:55
Oana Zavoranu spune totul La facut praf pe Alex Ashraf dupa ce ar fi furato Ce a ales el e scrum
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorț. Declarații șocante. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu continuă seria declarațiilor șocante despre despărțirea de Alex Ashraf. În exclusivitate pentru FANATIK, vedeta spune care a fost motivul pentru care a plecat fostul partener. Bruneta tună și fulgeră și aruncă acuzații grave la adresa bărbatului.

Oana Zăvoranu mărturisiri șocante: “De când nu am mai avut bani”

Oana Zăvoranu a recunoscut faptul că se confruntă cu probleme financiare. Iar din spusele ei reiese faptul că Alex Ashraf a lăsat-o când i-a fost mai greu. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul a premeditat totul în momentul în care a sesizat că finanțele încep să scadă.

ADVERTISEMENT

“De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea. Fiind sigur că aici nu o să mai fie mare lucru”, a declarat bruneta în exclusivitate pentru FANATIK.

Cu toate că a declarat că nu este cea mai bună perioadă pentru ea din punct de vedere financiar, Oana Zăvoranu este convinsă că situația se va schimba.

ADVERTISEMENT

“Nu m-a cunoscut niciodată (Alex Ashraf, n. red) dacă nu a stiut că eu mereu în situații critice am renăscut ca Pasărea Phoenix. Trebuia sa aibă doar puțină răbdare. Ce a ales el e scrum de țigară și vise deșarte”, a mai adăugat vedeta, indignată de cele întâmplate.

Pe ce a cheltuit Alex Ashraf banii familiei: “I-a cumpărat apartament”

Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față și ne-a povestit totul. Se pare că fostul partener al celebrei brunete a avut alte planuri cu banii care intrau în casa celor doi. Oana a mărturisit că Ashraf i-a cumpărat actualei iubite un apartament.

ADVERTISEMENT

“Da, eu trec printr-o situație mai delicată, dar peste care voi trece și o voi rezolva. El nu putea pune umărul împreună. A preferat din banii comuni care veneau sa îi cumpere ei un apartament pe care l-a renovat, mobilat, utilat”, a mai precizat Zăvo, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, celebra brunetă susține că Alex Ashraf nu s-a oprit aici cu cheltuielile. I-ar fi luat mai multe bunuri actualei iubite din banii comuni. “…mașină jeep, vacanțe, spa-uri, operații estetice, lecții de dresaj pentru câini”, a mai adăugat Oana, făcând referire la lucrurile pe care a mai cheltuit fostul partener banii comuni.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă faptul că a rămas fără bani este unul dintre motivele pentru care a plecat Alex Ashraf, bruneta a răspuns scurt. “Posibil și ăsta să fie un motiv real pe care l-a luat foarte atent în calcul”, zice Zăvo.

Bruneta știa de ceva vreme de “amantlâncul” soțului

Oana Zăvoranu ne-a mai povestit că știa faptul că fostul partener a mai călcat strâmb. Cu toate acestea, a avut răbdare și a sperat că lucrurile se vor schimba. Când a fost întrebată de ce a acceptat infidelitățile soțului, vedeta a avut câteva cuvinte de spus. 

“Am tăcut de proastă. Am crezut că îi trece, pentru că așa mă mințea. Din păcate, parcă aveam mintea cusută”, a mai adăugat Oana pentru FANATIK.

”Casa în care stă, mobila, mașina, tot… sunt luate din banii soției (adică ai ei, n. red.)”, a mai spus Zăvo, pentru FANATIK. Și, ca o ultima lovitură ea aruncă și acuzații grave la adresa femeii care i-ar fi furat soțul. ”E la bordel fizic, în Geneva, Elveția și el stă cumințel să o aștepte (…) Sunt de un an și jumătate împreună, dar am tăcut eu”, susține Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT