Life

Oana Zăvoranu, mesaj controversat după divorțul de Alex Ashraf: ”Iubirea vindecă”

Oana Zăvoranu a publicat un mesaj controversat la puțin timp după divorțul de Alex Ashraf. Ce spune vedeta? Pare că ceva s-a schimbat.
15.10.2023 | 17:01
Oana Zavoranu mesaj controversat dupa divortul de Alex Ashraf Iubirea vindeca
Oana Zăvoranu, mesaj controversat după divorțul de Alex Ashraf. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au spus adio după ani buni de căsnicie. Totul a fost făcut public în urmă cu câteva săptămâni, însă vedeta a preferat să nu comenteze prea mult subiectul.

Oana Zăvoranu, mesaj controversat după divorțul de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a spus doar că Alex Ashraf este cu altcineva. Totodată, vedeta a mai recunoscut și că relația lor nu mai era aceeași de mai bine de un an de zile. Chiar și așa, ea a preferat să păstreze tăcerea, până când divorțul a fost confirmat.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au fost împreună mai bine de zece ani. Chiar dacă au existat și neînțelegeri de-a lungul timpului, de fiecare dată, cei doi au reușit să rămână împreună. Totul până acum.

În timp ce fostul soț al vedetei a renunțat complet la platformele de socializare, Oana Zăvoranu continuă să fie activă. Aceasta publică fotografii, dar și diferite mesaje, care dau de înțeles că aceasta suferă.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent mesaj postat de Oana Zăvoranu însă, i-a pus pe gânduri pe mulți. Actrița vorbește despre vindecarea sufletului, dar și despre iubire. Mai mult de atât, aceasta consideră că iubirea este cea care poate vindeca rănile sufletului mai mult decât orice altceva.

”Rănile corpului cu timpul se vindecă. Rănile sufletului cu timpul se vindecă. Învățăm să iubim rana. Și pe cel ce a făcut rana. Rănile șlefuiesc omul. Și nasc înțelepciune. Iubirea vindecă”, este mesajul publicat de Oana Zăvoranu, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

”10 ani de relație pasională nu ți-i poate lua nimeni”

Menționăm faptul că deși vedeta a recunoscut că fostul ei soț formează un cuplu cu o astă femeie, aceasta spune că nu îl urăște. Ea susține că anii de relație pasională pe care i-au avut nu pot fi uitați atât de ușor.

Pe de altă parte, vedeta a renăscut că nu va face niciodată scandal cu el. A răbufnit, însă mai mult de atât nu va mai face. “Nu ne-am împăcat, dar asta nu înseamnă că îl urăsc. Aproape 10 ani de relație pasională nu ți-i poate lua nimeni.

ADVERTISEMENT

Când simt că mi-e puțin dor, fac asta, este încă soțul meu. Am zis că nu voi face scandal niciodată cu el. Am răbufnit pentru că am strâns prea multe. L-am ciufulit cu o mână pentru că m-a rănit cumplit, iar cu cealaltă l-am luat în brațe”, ne-a povestit recent vedeta.

ADVERTISEMENT