Life

După divorțul de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a făcut marele anunț, fericirea e mare: “Am mari emoții”

Marele anunț făcut de Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu. Creatorul de modă are planuri mari cu noua colecție.
05.10.2023 | 22:45
Dupa divortul de Alina Sorescu Alexandru Ciucu a facut marele anunt fericirea e mare Am mari emotii
Ce planuri are Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu. Sursa foto: Pro TV, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu a făcut marele anunț, la mai bine de un an de la divorțul de Alina Sorescu. Designerul s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor, iar acum e gata să revină în forță.

Marele anunț făcut de Alexandru Ciucu după divorțul de Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat anul trecut, iar cele două fetițe pe care le au împreună locuiesc cu mama lor. După despărțire, cei doi soți și-au văzut în continuare de viața profesională, iar lucrurile merg foarte bine pentru creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Alexandru Ciucu s-a concentrat mai mult pe cariera sa. Acesta chiar a urmat un master la Paris și are planuri mari atunci când vine vorba de modă. Designerul a lucrat la noua sa colecție, care speră să fie una de succes.

Alexandru Ciucu a fost la Paris Fashion Week, așa cum face aproape în fiecare an. La acest eveniment, fostul soț al Alinei Sorescu a cunoscut nume noi. După aceea, a revenit în atelierul său, acolo unde muncește la noua colecție.

ADVERTISEMENT

“Am fost la Paris Fashion Week cum merg aproape în fiecare an. Am văzut foarte multe lucruri interesante. Eu sunt mereu mai interesat la genul asta de evenimente de numele noi, nu de creațiile marilor case de modă.

La ele putem vedea pe rețelele de socializare în toată lumea. Am venit de acolo cu energie, cu un vibe bun și cu inspirație”, a declarat designerul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Până acum, Alexandru Ciucu s-a ocupat de moda dedicată bărbaților, dar acum va face ceva nou. Creatorul de modă vrea să dea lovitura și în domeniul vestimentar pentru femei.

Din moment ce piața de la noi din țară este foarte dezvoltată în acest sector, Alexandru Ciucu recunoaște că are emoții mari. Acesta speră ca noile sale creații să aibă succes, la fel cum au avut cele pentru bărbați.

ADVERTISEMENT

“Așa cum am mai spus, pregătesc o colecție de damă. Prima mea colecție de damă și am mari emoții, mai ales că e prima oară și pot fi multe lucruri unde poți da greș. Piața în România este foarte ridicată, mai ales pe zona de damă este bine dezvoltată”, a mai spus creatorul de modă.

ADVERTISEMENT