Life

Reacția lui Alexandru Ciucu după decizia instanței privind fiicele lui și ale Alinei Sorescu: “Nici vorbă să mă mai însor”

Reacția avută de Alexandru Ciucu după decizia instanței în legătură cu fiicele sale și ale Alinei Sorescu. Ce a spus designerul vestimentar.
28.08.2023 | 21:26
Reactia lui Alexandru Ciucu dupa decizia instantei privind fiicele lui si ale Alinei Sorescu Nici vorba sa ma mai insor
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat anul trecut. Sursa foto: Captură Pro TV, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Reacția pe care a avut-o Alexandru Ciucu după decizia instanței în legătură cu fiicele sale. S-a decis ca micuțele să aibă domiciliul la mama lor, Alina Sorescu.

Reacția lui Alexandru Ciucu după ce instanța a decis ca fiicele sale să rămână cu Alina Sorescu

De curând, Alina Sorescu a obținut o victorie în instanță în fața fostului ei soț. Fiicele cântăreței nu mai trebuie să stea o săptămâna la mama lor și alta la tată, după ce s-a decis ca programul să fie suspendat.

ADVERTISEMENT

Astfel, cele două micuțe vor avea domiciliul stabil în locuința mamei lor și nu vor mai fi nevoite să se mute săptămânal. Alina Sorescu a dat vestea cea mare cu mai bine de o săptămână în urmă, fericită că toată această perioadă grea s-a terminat pentru ea și fiicele ei.

Pe de altă parte, Alexandru Ciucu nu a vrut să comenteze în legătură cu acest subiect și cu viața sa personală, în general. Creatorul de modă consideră că totul se va întâmpla la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Cât despre viața sentimentală, fostul Alinei Sorescu a spus că nu mai are de gând să se mai căsătorească vreodată și nici nu ia în considerare această posibilitate.

“Nu comentez acest aspect. Nu vreau să intru în chestii personale. În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta.

ADVERTISEMENT

Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”, a declarat designerul pentru Cancan.ro.

Ce planuri are Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu și-a extins domeniul de activitate. Designerul a absolvit masterul la Paris, care îl va ajuta la viitoarele creații la care lucrează.

ADVERTISEMENT

În prezent, acesta lucrează la o colecție de damă, care va mai dura ceva timp, întrucât necesită multă muncă. Creatorul de modă știe că este concurență mare la noi în țară, așa că va avea mult de lucru.

“Lucrez la o colecție de haine de damă. Vreau să dezvolt ceva și pe direcția asta. Dar mai durează, pentru că nu e așa ușor. E destul de complicat, concurența e mare, sunt câțiva designeri foarte buni în România, iar ștafeta este foarte ridicată.

Am terminat masterul de la Paris în acest an. (…) Acest master mă ajută în această nouă direcție pe care mi-am propus-o și vine să sprijijne zona de luxury pentru costume de bărbați, dar și să-mi completeze cunoștințele și experiența în zona ținutelor de damă”, a mai spus Alexandru Ciucu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT