Life

După moartea lui Nosfe, Dorian Popa critică obiceiurile artiștilor: „De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?”

Dorian Popa a făcut dezvăluiri după moartea lui Nosfe. E cunoscut faptul că muncește mult, dar recunoaște că nu este în regulă ca un artist să piardă constant nopțile.
20.10.2022 | 12:38
Dupa moartea lui Nosfe Dorian Popa critica obiceiurile artistilor De ce teai lauda cu asa ceva nebunule
Dorian Popa a făcut dezvăluiri după moartea lui Dorian Popa. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moartea lui Nosfe a însemnat un semnal de alarmă pentru artiștii din România. Dorian Popa a dezvăluit cât de importantă este odihna corespunzătoare.

Dorian Popa, declarații după moartea lui Nosfe. Cu ce obiceiuri de-ale artiștilor nu este de acord

Munca fără pauză, nopțile pierdute și lipsa odihnei i-au grăbit sfârșitul lui Nosfe, care s-a stins din viață la doar 37 de ani. După tragedie, mulți artiști din România, printre care Speak, Mario Joy și Adda s-au revoltat împotriva industriei muzicale de la noi din țară, dezvăluind prin ce trebuie să treacă o mare parte dintre ei.

ADVERTISEMENT

În acest context, Dorian Popa a făcut dezvăluiri. Deși se cunoaște faptul că muncește mult, aproape fără pauză, acesta a afirmat că odihna și respectarea orelor de somn sunt extrem de importante.

Din punctul lui de vedere, meseria de artist nu este atât de solicitantă dacă ești puțin atent și pui preț pe propria sănătate.

ADVERTISEMENT

„Aici nu este vorba de pauze, Dumnezeu să-l odihnească pe Nosfe! Este vorba despre câtă odihnă oferi corpului tău în mod constant. Degeaba iei o pauză de două săptămâni dacă tot anul îți bați joc de tine și alergi în continuu. Nu se poate chiar așa.

Lumea știe că eu sunt un workaholic, dar totul trebuie făcut cu un echilibru. Dacă îți dormi cele 8 ore imperative în fiecare zi și mai ai grijă să faci și niște sport și mai ai grijă să tragi puțin pe dreapta și în weekend, nu ar trebui  să fie foarte solicitant ceea ce facem noi”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Dorian Popa nu-și înțelege artiștii care dorm 2-3 ore pe noapte

Dorian Popa a recunoscut chiar că este contrariat de atitudinea colegilor de breaslă care susțin că dorm doar câteva ore pe noapte.

„Sunt joburi mult mai solicitante din punct de vedere fizic. Problema e că foarte mulți dintre noi nu știu să-și acorde odihna necesară. ‘Eu dorm două ore pe seară’. În gândul meu e: ‘De ce te-ai lăuda cu așa ceva, nebunule?’”, a afirmat Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa își face setul complet de analize anual

Și prevenția joacă un rol important pentru Dorian Popa, care a mărturisit că anual își face un set complet de analize, incluzând colonoscopie și endoscopie. Artistul a făcut comparația între corpul uman și o mașină.

„Cu mașina, negreșit, te duci la 15.000 de kilometri de parcă te bate cineva, dar cu corpul ăsta pe care ți l-a dat Dumnezeu, nu te duci!”, a declarat Dorian Popa.

De altfel, cântărețul a explicat care au fost momentele din carieră care l-au făcut să devină un om modest și să conștientizeze că faima vine la pachet cu responsabilități.

„Cred că au fost mai multe momente, dar o să enumăr câteva care au contat. În primul rând, jumătatea carierei și împlinirea a 5 ani de carieră, lucru care m-a făcut să înțeleg că nu e doar ceva a venit și pleacă, accidentarea de la picior, operația, care a fost extrem de grea și gravă și care m-a făcut să contemplez foarte mult asupra ceea ce am primit de la Dumnezeu”, a spus Dorian Popa.

ADVERTISEMENT