Life

După o căsnicie de patru ani, Ștefan Stan a făcut anunțul: “Lucrurile s-au schimbat radical”. Primul câștigător de la Vocea României și fosta soție au doi copii

Ștefan Stan a făcut un anunț care i-a lăsat pe fani muți de uimire. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea îndrăgitului artist.
27.11.2023 | 08:41
Dupa o casnicie de patru ani Stefan Stan a facut anuntul Lucrurile sau schimbat radical Primul castigator de la Vocea Romaniei si fosta sotie au doi copii
Ștefan Stan divorțează după patru ani de căsnicie. Ce nu a mai mers în mariajul artistului. Sursa foto: Facebook/ Ștefan Stan
ADVERTISEMENT

Ștefan Stan este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. În ultima vreme, acesta a fost destul de ”zgârcit” cu aparițiile sale în lumina reflectoarelor și se pare că a avut un motiv întemeiat. Ștefan a divorțat în secret de soția sa, Simona, chiar dacă au împreună două fetițe.

Ștefan Stan și Simona au divorțat după 4 ani de căsnicie

Ștefan Stan a încercat să își țină mereu viața personală departe de ochii curioșilor. Artistul a vrut ca fanii să îl aprecieze pentru cariera sa muzicală și nu pentru ceea ce face în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Anul trecut a fost un adevărat carusel de emoții pentru câștigătorul de la ”Vocea României”. În ciuda faptului că planul personal părea a fi unul destul de echilibrat, Ștefan și Simona nu au mai rezonat deloc.

Cuplul a decis să divorțeze anul trecut și au făcut această alegere în secret. Oricât de mult ar fi încercat să își salveze căsnicia, se pare că singura variantă care a funcționat pentru amândoi a fost divorțul.

ADVERTISEMENT

Vestea a picat ca un trăznet asupra familiei, dar și a fanilor care nu se așteptau ca Ștefan Stan și partenera lui să ia o astfel de decizie. Cu atât mai mult cu cât cei doi au împreună două fetițe.

Ștefan Stan și Simona și-au unit destinele în 2019, iar evenimentul a fost unul discret. Cei doi nu au vrut să aibă o petrecere grandioasă. Artistul și Simona au preferat să le fie aproape familia și grupul de prieteni.

ADVERTISEMENT

Artistul și fosta soție se ocupă, în continuare, exemplar de cele două fetițe

După trei ani de mariaj, Ștefan și partenera lui au realizat că lucrurile nu mai funcționează deloc între ei. Fără să stea prea mult pe gânduri, ambii au decis să divorțeze.

”Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte buni. Cele două fete sunt rodul iubirii noastre. Îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine”, a declarat Ștefan Stan potrivit Spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Artistul și fosta lui soție au căzut de acord să rămână în relații bune, mai ales că la mijloc se află cele două fiice ale lor. Mihaela și Mira Maria au nevoie de ambii părinți în preajmă, așa că Simona și Ștefan s-au conformat.

Ștefan Stan pare că nu are deloc noroc în dragoste. Înainte de mariajul eșuat cu Simona, artistul a mai trecut printr-o despărțire dureroasă. Câștigătorul de la ”Vocea României” a fost logodit cu Andreea Mantea, dar relația lor nu a fost deloc una de durată.

În 2013, prezentatoarea de la Kanal D a fost cea care a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Ștefan Stan. Vinovat de această decizie a fost chiar artistul. La acea vreme, Mantea invoca infidelitatea lui Ștefan ca principal factor al despărțirii.

ADVERTISEMENT