Life

După scandalul uriaș în care a fost implicată, Gabriela Cristea a făcut marele anunț: ”Sunt bucuroasă”

După conflictul cu care a ținut prima pagină a tabloidelor, Gabriela Cristea a dat vestea cea mare. Ce a transmis vedeta.
08.07.2023 | 14:33
Dupa scandalul urias in care a fost implicata Gabriela Cristea a facut marele anunt Sunt bucuroasa
După conflictul cu care a ținut prima pagină a tabloidelor, Gabriela Cristea a dat vestea cea mare. Ce a transmis vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După scandalul uriaș în care a fost implicată, soția lui Tavi Clonda a făcut marele anunț. Renumita moderatoare de la Antena Stars a precizat că este foarte bucuroasă. Ce urmează să facă în curând frumoasa brunetă.

După conflictul cu care a ținut prima pagină a tabloidelor, Gabriela Cristea a dat vestea cea mare. Ce a transmis vedeta

După conflictul cu care a ținut prima pagină a tabloidelor, Gabriela Cristea a dat vestea cea mare. Celebra prezentatoare de la Antena Stars a transmis că nu va dispărea de pe micile ecrane nici în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta va putea fi urmărită la cârma reality show-ului matrimonial Te iubesc de nu te vezi – Dublu sau nimic. Cel mai nou sezon vine cu un concept unic pe piața românească, emisiunea fiind difuzată timp de 6 zile pe săptămână.

Mai exact, bruneta va ajuta oamenii să-și găsească sufletul pereche de luni până sâmbătă, începând cu ora 19:00. Emisiunea face parte din grila de programe de la Antena Stars și va avea premiera luni, 10 iulie 2023.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte bucuroasă că şi pe timpul verii vom putea să aducem în casele oamenilor poveştile de viaţă pline de suspans ale celor care vin să îşi găsească jumătatea. Venim cu multe surprize şi noutăţi.

Vom avea o roată, care printr-o simplă învârtire va hotărî, într-un fel sau altul, cine cu cine stă de vorbă şi între cine şi cine se poate înfiripa ceva, a declarat Gabriela Cristea, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, în continuare la Antena Stars

Gabriela Cristea i-a invitat pe telespectatori să o urmărească în continuare la Antena Stars. Vedeta îi va ajuta pe oameni să-și întâlnească sufletul pereche. Viitorii parteneri se vor cunoaște cu ajutorul dialogului la paravan.

Roata se va învârti și în funcție de locul în care se oprește le va oferi concurenților posibilitatea să plece din studio împreună cu persoanele cu care se potrivesc. Aceasta funcționează ca un mecanism al destinului.

ADVERTISEMENT

Iată că la momentul actual Gabriela Cristea a lăsat în urmă acuzațiile conform cărora ar fi venit în platoul de filmări sub influența băuturilor alcoolice. Informațiile au fost făcute publice de pagina de Instagram intitulată Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT