Life

Gabriela Cristea, prima reacție după ce s-a spus despre ea că a intrat beată în emisiune. „Se poate ca pe afară să fie vopsit gardul”

Prima reacție a Gabrielei Cristea după ce s-a spus că a intrat beată în emisiunea ”Mireasa-Capriciile Iubirii”, pe care o prezintă.
04.06.2023 | 15:59
Gabriela Cristea prima reactie dupa ce sa spus despre ea ca a intrat beata in emisiune Se poate ca pe afara sa fie vopsit gardul
Cum răspunde Gabriela Cristea acuzațiilor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Prima reacție a Gabrielei Cristea după ce în spațiul public s-a spus că a intrat în stare de ebrietate în emisiunea ”Mireasa-Capriciile Iubirii”, chiar în direct. Moderatoarea a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, pornind de la ceea ce i-a scris o admiratoare.

Prima reacție a Gabrielei Cristea după ce a fost acuzată că a intrat beată în direct, la TV

Totul are loc, mai exact, după ce zilele trecute, în mediul online a circulat o informație, lansată de pagina de Instagram ”Viperele Vesele”, potrivit căreia Gabriela Cristea a intrat, în direct, beată, în emisiunea ”Mireasa-Capriciile Iubirii”. Acest lucru ar fi dovedit de exprimarea incoerentă a prezentatoarei.

ADVERTISEMENT

Într-un filmuleț de pe Facebook, Gabriela Cristea a reacționat în urma subiectului controversat, precizând că o doamnă i-a scris că o admiră pentru felul cum reușește să fie tot timpul ca scoasă din cutie și să se ocupe, simultan, și de carieră și familie.

Ulterior, Gabriela Cristea le-a spus fanilor să aibă grijă la aprecierea pe care o poartă altora, pentru că aparențele înșală și a recunoscut că nici ea, la rândul său, nu este tot timpul impecabilă, chiar și atunci când pleacă la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea: ”Nu e unul care să fi scăpat de trecerea timpului”

De asemenea, prezentatoarea și-a exprimat dorința de a fi pe tot parcursul zilei nemachiată, cu o coafură clasică, să se ocupe de grădină sau oricare dintre pasiunile sale. Gabriela Cristea a subliniat și că observă cum trecerea timpului este și la ea vizibilă.

”(…) Da, este și cazul meu, pentru că nu sunt de fiecare dată super coafată, machiată și scoasă ca din cutie, ba din contră, în cele mai multe cazuri sunt cu un moț prins în cap și machiată pentru că plec la studio.

ADVERTISEMENT

Atunci când te machiezi nu arăți ca în realitate, dar mai ales când ești nemachiat, pielea pare că e plină de pete și plină de defecte. În realitate e alta, toți suntem cam la fel, nu e unul care să fi scăpat de trecerea timpului sau de agresiunile vremii.

Dacă mă întrebați pe mine aș vrea să stau de dimineața până seara nemachiată, cu un moț în vârful capului, să grădinăresc, să mă ocup de pasiunile mele, dar așa în stare naturală, nu cu toate artificiile”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Tavi Clonda i-a luat apărarea soției, spunând că aceasta nu obișnuiește să bea și că este foarte afectată de acuzația adusă. Artistul s-a arătat deranjat de cum se pot interpreta greșit anumite gesturi.

ADVERTISEMENT