News

Durere de nedescris pentru familia decedată în accidentul de pe Valea Oltului: “Mergeau pe stradă și plângeau”

Durere de nedescris pentru cei care i-au cunoscut pe Radu și Adriana, tinerii morți în cumplitul accident de pe Valea Oltului. Tot atunci a murit și bebelușul lor de un an.
22.08.2022 | 20:26
Durere de nedescris pentru familia decedata in accidentul de pe Valea Oltului Mergeau pe strada si plangeau
Cunoscuții familiei moarte pe Valea Oltului, în șoc. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cei care i-au cunoscut pe Radu și Adriana sunt șocați de vestea că s-au stins din viață într-un mod așa brutal. Și copilașul lor a murit în teribilul accident de pe Valea Oltului.

Cunoscuții familiei moarte pe Valea Oltului, în șoc

Apropiații celor trei oameni care și-au pierdut viața în tragicul accident produs pe Valea Oltului sunt șocați de faptul că nu o să îi mai vadă niciodată.

ADVERTISEMENT

O vecină spunea chiar că îi vine greu să vorbească la trecut despre Adriana și Radu, cu care trebuia să se întâlnească peste doar câteva zile.

Nu a mai fost să fie, deoarece cuplul și-a pierdut viața într-o tragedie care a lăsat o comunitatea întreagă în șoc.

ADVERTISEMENT

„Plânge cerul și pământul… Prieteni și consăteni dragi! Vestea tristă a șocat pe toată lumea… Nu putem să vorbim la trecut despre voi, familie frumoasă!

Trebuia să ne vedem în câteva zile… Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace alături de copilașul vostru, iar părinților devastați de durere să le dai putere”, a scris o vecină și prietenă a cuplului.

ADVERTISEMENT

Primarul localității de unde erau cei doi tineri morți în accident pe Valea Oltului spunea că oamenii merge pe stradă și plâng după această tragedie rutieră.

”Am văzut oameni care mergeau pe stradă și plângeau”, a declarat primarul din Săliștea, Aurel Emil Stănilă, pentru alba24.ro. 

ADVERTISEMENT

Vecinii cuplului mort în accident pe Valea Oltului, șocați

O altă vecină spunea că a trecut pe lânga casa celor doi și i-au dat lacrimile știind că nu o să îi mai vadă niciodată.

„Nu îmi vine să cred, încă nu pot să realizez că nu o să-i mai văd. Am trecut astăzi de două ori pe lângă casă lor și cu lacrimi în ochi mi se face pielea de găină…

Așteptam să o văd pe Adriana la poartă cum îmi face cu mâna . Dumnezeu să-i ierte și îmi pare rău că nu o să o să-i mai văd pe lumea asta”, a scris o vecină.

O altă femeie din satul natal al celor doi tineri spunea că acum trei zile l-a văzut pe copilașul lor, care a murit la doar un an. Vestea morții celor trei a venit ca un fulger peste satul Săliștea din Alba.

„Ce necaz pe satul nostru. O familie distrusă, copilașul l-am văzut de trei zile cu bunica Dorina la noi la poartă. Acum nu-mi vine să cred, de așa veste ca un fulger peste sat, Dumnezeu să vă aline pe cei rămași în grea suferință”, a mai scris cineva pe rețelele de socializare.

„Doamne, nu îmi vine să cred Adriana dragă, nu pot să îmi revin din șoc! O familie minunată, v-ați dus sus la îngeri”, a mai fost un al comentariu al unei apropiate a celor doi.

ADVERTISEMENT