News

O familie întreagă a murit într-un accident pe Valea Oltului. Un autoturism a intrat frontal într-un TIR

Reprezentanții ISU Sibiu au intervenit recent pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, lângă localitatea Lazaret, zonă în care a fost înregistrat un accident mortal, între o mașină și un TIR.
22.08.2022 | 11:55
O familie intreaga a murit intrun accident pe Valea Oltului Un autoturism a intrat frontal intrun TIR
Accident devastator pe Valea Oltului. Mașina a fost distrusă în totalitate. Foto: Info Trafic jud. Sibiu / Facebook - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Din cauza acestui accident au murit doi adulți în vârstă de 34 și 31 de ani, dar și copilul lor în vârstă de un an și trei luni. Potrivit sursei citate, familia decedată locuia în județul Alba.

Accident devastator pe Valea Oltului

Conform primelor cercetări, accidentul a fost produs din cauza șoferului autoturismului, care la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost deosebit de violent, astfel că la sosirea primelor echipaje de salvare, șoferul, soția și copilul erau morți. Accidentul a fost raportat luni, în jurul orei 1:20.

Ulterior, traficul rutier a fost blocat mai multe ore. Și la ora 10:00, în zonă se circula foarte greu din cauza groaznicului eveniment rutier. La fața locului, ISU Sibiu a trimis mai multe autospeciale de salvare.

ADVERTISEMENT

Printre ele, două autospeciale SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ. ”Accident rutier deosebit de grav pe Valea Oltului, DN 7, km. 240+100, la limita cu județul Vâlcea, trafic blocat total.

Polițiștrii rutieri au spus că a fost coliziune frontală

Este vorba despre o coliziune frontală între un ansamblu TIR și un autoturism”,  a transmis purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Walter.

ADVERTISEMENT

Tirul era condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Dâmbovița, iar șoferul autoturismului se îndrepta spre Vâlcea. Alttfel, amintim că duminică a fost raportat un accident groaznic în Rusia, după ce două camioane au lovit un microbuz.

Tragicul eveniment rutier a fost înregistrat în regiunea din regiunea Ulianovsk. Reprezentanții Ministerului de Interne au comunicat că au fost înregistrați cel puțin 16 morți.

ADVERTISEMENT

Au mai fost și trei persoane rănite, transportate în stare gravă la spital. La acest bilanț s-a ajuns din cauza unui ghinion teribil avut de pasagerii microbuzului. Ei au fost loviți de două camioane și din față, dar și din spate.

ADVERTISEMENT
Tags: