Life

Durere fără margini în familia actriței Sharon Stone. Nepotul ei de doar 11 luni a murit

Tragedie în familia lui Sharon Stone. Nepoțelul actriței a avut grave probleme de sănătate și a murit la doar 11 luni.
31.08.2021 | 14:18
Durere fara margini in familia actritei Sharon Stone Nepotul ei de doar 11 luni a murit
ADVERTISEMENT

Sharon Stone a părăsit în grabă Veneția, acolo unde era în vacanță, după ce a aflat că starea nepoțelul ei se înrăutățise. River, în vârstă de doar 11 luni, era fiul fratelui actriței.

Părinții l-au găsit pe River inconștient în pătuț. Când a ajuns la spital medicii și-au dat seama că toate organele micuțului cedaseră.

ADVERTISEMENT

După ce a fost în comă câteva zile, River a murit.

Durere fără margini în familia actriței Sharon Stone. Nepotul ei de doar 11 luni a murit

Familia actriței Sharon Stone este în doliu. Toți au crezut într-un miracol până în ultima clipă. În urmă cu câteva zile, actrița publica pe contul său de Instagram o fotografie cu nepoțelul ei (care îi era și fin) aflat în comă. Băiețelul a ajuns de urgență la spital, unde medicii au constatat că toate organele îi cedaseră.

“Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol”, scria Sharon Stone.

Pe data de 30 august, actrița a făcut tristul anunț. Copilul care nu împlinise un an s-a stins din viață. River era fiul lui Patrick, fratele cel mic al vedetei.

ADVERTISEMENT

Mesajul sfâșietor al mamei lui River

“Dumnezeu avea nevoie de River în rai. Nu pot spune mai mult decât că aveam nevoie de el aici, pe Pământ. Inima mea este sfâșiată într-un milion de bucăți. Zilele mele nu vor mai fi niciodată aceleași și habar nu am cum ar trebui să îmi trăiesc viața fără cel mai dulce băiat.

Sunt zdrobită. River William Stone, ai fost iubit peste măsură. Te voi iubi pentru totdeauna, băiețelul meu dulce”, a scris mama bebelușului.

ADVERTISEMENT

Sharon Stone se afla în vacanță la Veneția când a aflat că starea micuțului s-a înrăutățit. Aceasta a renunțat la toate planurile și a plecat de urgență în Statele Unite.

Vedeta a făcut tristul anunț pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și un filmuleț cu River.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone)

Imaginile au fost puse pe melodia Tears in Heaven, interpretată de Eric Clapton. Se știe faptul că celebrul artist și-a pierdut băiețelul de doar 4 ani în anul 1991. Acesta a căzut de la etaj.

ADVERTISEMENT