News

Durere fără margini pentru jurnalistul Radu Tudor. O persoană dragă a fost răpusă de coronavirus

23.01.2021 | 16:12
Durere fara margini pentru jurnalistul Radu Tudor O persoana draga a fost rapusa de coronavirus
ADVERTISEMENT

Săptămâna se încheie cu o veste tristă pentru familia lui Radu Tudor. Mătușa sa, medicul Ana Scurtu – sau tanti Ana, cum obișnuiau cu toții să o alinte, i-a părăsit în această dimineață, după o lungă și chinuitoare luptă cu virusul SARS-CoV-2.

Anunțul a fost făcut chiar de jurnalist, printr-un mesaj sfâșietor postat pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața, „acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic”.

ADVERTISEMENT

Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele sale și să o odihnească!”, a mai scris realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire”.

Radu Tudor, sfâșiat de durere după moartea mătușii sale. Tanti Ana a fost răpusă de coronavirus

Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te intrebi de ce…

Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie.

ADVERTISEMENT

Un suflet bun, un spirit creștin în esență. Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic. 

Se vor întâlni în cer toți cei trecuți la cele veșnice : cu sora ei și bunica mea, Cîtu Irina, cu părinții ei, Elisabeta și Vasile Scurtu, cu frații Simion și Florin.

ADVERTISEMENT

Rămân aici pe pământ să o pomenească și să regrete plecarea ei subită surorile Angela, Ecaterina, Maria, Manda și Niculina, alături de mulți verișori, nepoți, strănepoți, printre care mă număr și eu.

Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele sale și să o odihnească!”, a scris Radu Tudor pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT