Life

Durere în familia lui Alex Bodi. Postarea lacrimogenă a mamei sale

29.11.2020 | 14:24
Durere in familia lui Alex Bodi Postarea lacrimogena a mamei sale
ADVERTISEMENT

Familia lui Alex Bodi trece prin clipe grele, după ce, în urmă cu 3 luni, bunica fostului soț al Biancăi Drăgușanu s-a stins din viață, iar, acum, afaceristul se află în spatele gratiilor. Mama bărbatului a postat o fotografie în care își exprimă durerea.

Femeia a distribuit o imagine a unui trandafir negru alături de o panglică de doliu, fără să specifice dacă a avut loc o nouă tragedie. În luna august, membrii familiei au trecut prin momente tragice, după ce bunica omului de afaceri s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

De data acesta nu este clar dacă o altă nenorocire i-a lovit pe aceștia sau cea care i-a dat viață milionarului resimte durerea pricinuită de evenimentul tragic menționat mai sus.

Durere mare, în familia lui Alex Bodi. Nenorocirile se țin lanț

Este o perioadă neagră pentru familia Bodi. Oamenii și-au exprimat durerea cauzată de pierderea bunicii paterne a afaceristului, iar arestarea fostului soț al Biancăi Drăgușanu a fost o nouă lovitură pentru aceștia.

ADVERTISEMENT
Trandafir negru și panglică de doliu
Imaginea postată de mama lui Alex Bodi Sursa foto: Facebook

Alex Bodi se află în arest preventiv din data de 11 noiembrie și a fost reținut într-un dosar de trafic de droguri, de persoane și proxenetism. Avocații acestuia au depus o cerere la Tribunalul Dolj prin care au cerut eliberarea înaintea termenului de 30 de zile. Judecătorii au respins solicitarea, iar omul de afaceri rămâne în arest.

Bărbatul este suspectat că s-ar acupa cu delictele specificate anterior de mai bine de 12 ani, iar în dosarul respectiv alte 7 persoane sunt cercetate. Se pare că omul de afaceri și-ar fi obligat și fosta soție să practice prostituția, Silvia Iulia Sălăgean numărându-se printre martorii din acest dosar.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit definitiv la începutul acestei luni și la scurtă distanță de momentul în care fosta asistentă TV a fost surprinsă cu fața tumefiată, după ce a fost bătută cu bestialitate de partenerul de viață.

Relația dintre cei doi a fost una tumultuoasă, cu multe certuri și împăcări. Lovitura de grație a venit după ce blonda a găsit în telefonul bărbatului mesaje dintre el și amanta, Daria Radionova. Aceasta este și actuala parteneră de viață a omului de afaceri din Mediaș.

ADVERTISEMENT

Rusoaica stabilită la Londra se afla în locuința bărbatului în momentul în care mascații au descins pentru a-l aresta. Imagini ale DIICOT o arată pe femeie stând cuminte pe canapea în timpul în care oamenii legii realizau perchezițiile.

ADVERTISEMENT