Life

Durerea peste care Mirabela Dauer n-a putut să treacă niciodată: “Din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva…”

Suferința pe care Mirabela Dauer nu o poate vindeca deloc. Are legătură cu o persoană foarte dragă care a încetat din viață.
05.09.2023 | 23:12
Durerea peste care Mirabela Dauer na putut sa treaca niciodata Din pacate a murit dar ne vom revedea undeva candva
Suferința pe care Mirabela Dauer nu o poate vindeca deloc. Are legătură cu o persoană foarte dragă care a încetat din viață. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Durerea peste care artista în vârstă de 76 de ani n-a putut să treacă niciodată. Din păcate, este vorba de cineva care a murit, dar pe care celebra cântăreață speră să îl revadă undeva, cândva. La cine se referă vedeta.

Suferința pe care Mirabela Dauer nu o poate vindeca deloc. Are legătură cu o persoană foarte dragă care a încetat din viață

Mirabela Dauer și-a deschis sufletul și a vorbit fără perdea despre suferința pe care nu o poate vindeca absolut deloc. Are legătură cu o persoană foarte dragă care a încetat din viață, dar pe care nu o va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

Se gândește cu durere la cel pe care-l consideră iubirea vieții sale, un bărbat pe nume Tudor, român la rândul său, dar care se stabilise în Statele Unite ale Americii. Vedeta s-a îndrăgostit nebunește, dar nu a rămas peste Ocean și acum regretă.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani.

ADVERTISEMENT

A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000.

Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcast-ul Fain și simplu, moderat de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer: ”Și, din păcate, a murit”

Mirabela Dauer are un mare regret în suflet în ceea ce îl privește pe acest bărbat despre care spune că nu dorește să mai vorbească. Renumita cântăreață nu mai poate îndrepta lucrurile pentru că iubirea vieții sale a încetat din viață.

„Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm”, a mai spus artista, în același interviu.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, vedeta a mai precizat că e singurul bărbat cu care ar fi vrut să ajungă la altar a treia oară, după cele două mariaje eșuate. Mirabela Dauer nu știe ce o ține în România, dragostea pentru țară fiind mai puternică decât marea sa dragoste.

ADVERTISEMENT
Tags: