Life

Cel mai mare regret al faimoasei Mirabela Dauer. Greșeala pe care nu și-o poate ierta nici azi: ”De asta m-am și îmbolnăvit”

Mirabela Dauer ascunde un mare regret în spate. Este conștientă de faptul că a făcut o greșeală care ar putea fi și una dintre cauzele bolii sale.
22.06.2023 | 12:52
Cel mai mare regret al faimoasei Mirabela Dauer Greseala pe care nu sio poate ierta nici azi De asta mam si imbolnavit
Cel mai mare regret al faimoasei Mirabela Dauer. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Nu puțini sunt cei care continuă să îi fredoneze melodiile chiar și acum. Totuși, dincolo de succesul ei pe plan profesional, cântăreața ascunde în spate un mare regret.

Cel mai mare regret al faimoasei Mirabela Dauer

Mirabela Dauer și-a dorit mereu o viață cât se poate de modestă. Deși s-a bucurat de un succes imens din punct de vedere profesional și nu numai, artista a preferat întotdeauna lucrurile mult mai simple.

ADVERTISEMENT

Iar într-un interviu recent a vorbit și despre cel mai mare regret al ei. Artista confirmă că a făcut o mare greșeală, peste care nu poate trece nici măcar astăzi. Mai mult de atât, ea crede că ceea ce s-a întâmplat a fost unul dintre motivele pentru care s-a îmbolnăvit.

Amintim că în anul 2017, cântăreața a fost diagnosticată cu cancer. A făcut chimioterapie, a stat internată în spital, s-a operat, iar în continuare este atentă la starea ei de sănătate. Dincolo de asta, sunt și lucruri pe care artista nu le poate uita.

ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Antena Stars că a făcut o mare greșeală. Nu și-a dat seama la acel moment, însă lucrurile aveau să se schimbe ulterior. Deși acum locuiește într-o casă de vis, aceasta nu a intrat la sufletul ei.

”Probabil de asta m-am și îmbolnăvit”

Cântăreața își amintește și acum casa de pe strada Toamnei. Aceea era locuința care o reprezenta. Era mai mică și se simțea foarte bine acolo. După ce a vândut-o însă, Mirabela Dauer spune că a trăit o reală dezamăgire.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a vorbit despre acest subiect până acum, vedeta spune că s-a gândit la un moment dat ca nu cumva vânzarea casei să fie legată și de diagnosticul primit. Acest lucru încă o macină chiar și în prezent.

“Am avut o singură casă, aia a fost casa sufletului meu, în strada Toamnei. Eu nu am vrut neapărat această casă. Pe mine nu ma reprezintă. Aia a fost casa mea, o căsuță mică, i se spunea căsuța păpușeu. (…) La mine sufletul primează.

ADVERTISEMENT

Casa a fost greșeala vieții mele. Asta a fost marea mea dezamăgire și să știi că m-am gândit că probabil de asta m-am și îmbolnăvit. Asta a fost cea mai mare durere a mea.”, a mărturisit Mirabela Dauer, în interviul acordat.

Printre altele, ea a mai dezvăluit și că îi este bine singură. Se simte fericită când nu e nimeni în preajma ei. De asemenea, s-a obișnuit în acest stil și îi este foarte bine așa, drept urmare, nu mai are nevoie de nimic altceva.

ADVERTISEMENT