Sport

Dinamo sare în apărarea lui Dusan Uhrin după jignirile unui fost jucător al FCSB: „Are mulți «Lovini» angajați în Cehia!” Video

Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, i-a luat apărarea lui Dusan Uhrin Jr. după atacurile fostului mijlocaș al FCSB, Florin Lovin, care a spus despre ceh că „e mort de foame” sau că „nu are nicio ofertă”.
12.03.2022 | 16:43
Dinamo sare in apararea lui Dusan Uhrin dupa jignirile unui fost jucator al FCSB Are multi Lovini angajati in Cehia Video
ADVERTISEMENT

Florin Lovin l-a atacat în termeni duri pe Dusan Uhrin Jr., liber de contract de șapte luni după despărțirea de Dinamo și care i-a preluat pe „câini” pentru a treia oară în carieră.

Dinamo, răspuns dur pentru Florin Lovin: „Nu e cazul să răspundem specialiștilor din fotbal”

Florin Lovin nu înțelege „repatrierea” lui Dusan Uhrin Jr. și consideră că antrenorul ceh a revenit la Dinamo din lipsa ofertelor și e interesat financiar.

ADVERTISEMENT

„Eu nu înțeleg cum un antrenor ca Uhrin poate să se întoarcă a cincizecea oară la Dinamo cu problemele care sunt. Ori ești mort de foame acasă, ori n-ai ce face! N-ai cum să mergi la Dinamo în momentul de față. Ok, n-ai nicio ofertă, dar nu te-ai săturat?”.

Ultima oară când a antrenat-o pe Dinamo, Dusan Uhrin a renunțat la nu mai puțin de cinci salarii restante din cauza situației dificile în care se află clubul din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Însă Florin Lovin consideră că e ceva putred la mijloc și a făcut acuze grave: „(…) Știi bine cum te tratează lumea, știi bine că îți iei banii o dată la nu știu cât timp, știi bine că sunt probleme zi de zi, n-ai echipament, n-ai hotel, n-ai mâncare, n-ai bază. Dacă îmi spune cineva mie că acest om vine la Dinamo pur sportiv, pentru a se gândi la binele echipei, nu știu… probabil primește niște bani care nu se văd”, a declarat Florin Lovin la Pro X.

Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, îi răspunde lui Florin Lovin: „Dusan Uhrin nu a venit pentru bani”

Ionel Culina a ținut în mod expres să intervină în timpul conferinței de presă pentru a-i lua apărarea lui Dusan Uhrin Jr. după declarațiile lui Florin Lovin:

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să clarificăm un subiect. Dusan Uhrin nu a venit pentru bani la Dinamo. Dusan Uhrin are foarte mulți «Lovini» angajați în Cehia și nu e cazul să răspundem specialiștilor din fotbal”, a spus Ionel Culina în conferință.

Momentul în care oficialul lui Dinamo îi dă replica lui Florin Lovin poate fi urmărit pe înregistrarea video a conferinței de presă, la minutul 7:08.

ADVERTISEMENT
Tags: