News

E ireal pe ce a plătit un turist suma uriașă de 4.000 de lei, la un restaurant din Mamaia Nord. “M-am speriat! Am plecat şi nesătui”

Un turist din Mamaia Nord a plătit suma de 4000 de lei pe o masă la un restaurant! Iată ce a mâncat și de ce a costat atât de mult.
24.06.2023 | 23:28
E ireal pe ce a platit un turist suma uriasa de 4000 de lei la un restaurant din Mamaia Nord Mam speriat Am plecat si nesatui
Suma uriasa platita de un roman pentru o masa in Mamaia Nord
ADVERTISEMENT

Un turist a plătit o sumă uriașă pentru o masă în Mamaia Nord. Suntem în plin sezon estival, iar temperaturile de peste 30 de grade i-au făcut pe turiști să se înghesuie în stațiunile de pe litoral. Așadar, la mare hotelurile sunt pline până la refuz, iar restaurantele nu mai fac față cererii de clienți. Doar că, pentru a te distra pe litoral, nu mai este niciun secret că îți trebuie bani. Dar întrebarea este, cât de adânc trebuie să bagi mâna în buzunar pentru a mânca decent?! Un român a aflat pe pielea lui cât costă fițele la malul mării.

Suma uriașă plătită de un turist român într-un restaurant din Mamaia Nord

Un turist care a decis să ia prânzul cu familia și prietenii la un restaurant din zona Mamaia Năvodari a avut parte de un șoc! Bărbatul a comandat în voie ce și-a dorit, dar când a venit nota de plată a avut parte de o surpriză neplăcută!

ADVERTISEMENT

“Am mâncat trei familii şi am plătit suma de 4.000 de lei. Cel mai scump produs a fost captura zilei cu trei pești, un lup de mare şi două dorade. Pe toate acestea am dat 1.760 de lei. În rest vin, salate…Este incredibil! 4.000 de lei doar o masă”, a spus bărbatul pentru Antena 3 CNN.

Revolta turistului român după ce a primit nota de plată: “De banii ăștia luam trei porci”

Cu toate că recunoaște că mâncarea a fost delicioasă, bărbatul nu poate trece peste prețul exorbitant. Nu mai are cum să dea înapoi, însă ceea ce i-a pus însă capac este faptul că el și familia lui, nici măcar nu s-au săturat.

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut, dar nu mai vin. Mai bine mă duceam în altă parte. De banii aştia luam trei porci copiilor, am patru copilași. Vă daţi seama. Am plecat şi nesătui. Este exagerat preţul. Al doilea sejur nu mai vin aici”, a mai spus bărbatul pentru sursa citată anterior.

Peste 100.00 de turişti sunt pe litoral în acest weekend. În ce stațiune pot cheltui puțin

Este cea mai aglomerată perioadă de la începutul sezonului. Potrivit agențiilor de turism, litoralul românesc are în acest weekend un grad de ocupare de 80%. Dacă în Mamaia Nord sau Costinești prețurile sunt exorbitante, există stațiuni la mare unde puteți să cheltuiți mult mai puțin. Prețurile sunt decente, iar serviciile bune.

ADVERTISEMENT

Într-un local de tipul „împinge tava” din Eforie Nord, o ciorbă costă în jur de 20 de lei. Pe de altă parte, la un restaurant de lux, prețul pentru același preparat ajunge și la 35 de lei.

Dacă îți dorești o porție de ceafă de porc la grătar, vei avea de scos din buzunar 16 lei, la fel ca și pentru un șnitel de porc, un piept de pui la grătar, frigărui din piept de pui, pulpe de pui dezosatel la grătar, sau o porție de file de porc la grătar. Ca și garnitură, o porție de cartofi prăjiți costă 9 lei, același preț și pentru cartofii țărănești, cartofii natur sau orezul cu legume.

ADVERTISEMENT