Life

E ultima fiţă printre vedetele din România. Ce se întâmplă într-un retreat din Peru, acolo unde starurile merg să se regăsească

E ultima fiţă printre vedetele din România. Ce fac acestea la un retreat din Peru, unde se înghesuie lumea să ajungă.
15.08.2023 | 17:00
E ultima fita printre vedetele din Romania Ce se intampla intrun retreat din Peru acolo unde starurile merg sa se regaseasca
E ultima fiţă printre vedetele din România: retreat din Peru. Foto https://www.kawsayretreat.com/
ADVERTISEMENT

E ultima fiţă printre vedetele din România. Un retreat din Peru atrage celebrități din toată lumea, inclusiv de la noi din țară.

E ultima fiţă printre vedetele din România: retreat din Peru

Astfel de retreat-uri din Peru sunt din ce în ce mai cunoscute pentru toată lumea și inclusiv pentru vedete. Acesta îi ajută pe oameni să se vindece și să și regăsească sinele pierdut.

ADVERTISEMENT

Cei care vin aici iau parte de experiențe profunde și sunt alături de persoane care trec prin același lucruri. La toate aceste procese participă șamani profesioniști pentru că oamenii sunt ghidați către acest experiențe și nu fac nimic singuri.

Acești șamani îi ajută să își găsească sine pierdut în călătoria spirituală și să își accepte viața așa cum este sau să facă pace cu trecutul. Aceste retreat-uri din Peru le pun la dispoziția oamenilor și cazare și mâncare.

ADVERTISEMENT

La retreat-ul Peru au loc practici antice, cum este Ayahuasca. Sunt inclusiv vedete din România care au participat la asemenea terapii și au băut celebra combinație de plante, printre care și Bogdan Vlădău sau Rita Mureșan.

Ce este terapia Ayahuasca

Ayahuasca este o băutură sacramentală și psihedelică utilizată în mod tradițional în anumite culturi indigene din America de Sud, în special în regiunile Amazoniene din țări precum Peru, Ecuador, Columbia și Brazilia. Băutura este preparată dintr-o combinație de plante.

ADVERTISEMENT

Consumul de ayahuasca este în mod tradițional parte a ceremoniilor spirituale și de vindecare în culturile indigene din regiunea Amazoniană.

Experiențele raportate de cei care au consumat ayahuasca variază, de la revelații spirituale și introspecții profunde până la viziuni vizuale, sentimente de conectare cu universul și întâlniri cu entități sau ființe considerate sacre în cadrul experiențelor personale. Cu toate acestea, trebuie menționat că consumul de ayahuasca poate fi asociat cu riscuri.

ADVERTISEMENT

El trebuie efectuat într-un cadru adecvat și sub supravegherea unor ghizi sau persoane calificate, din cauza intensității experiențelor psihedelice și potențialelor complicații de sănătate. Pe scurt, cum avertiza și Rita Mureșan, Ayahuasca nu este pentru oricine.

ADVERTISEMENT
Tags: