Life

Ea e cea mai musculoasă femeie din lume. Cum reacţionează bărbaţii când o văd pe rusoaica Nataliya: „Iubitul sigur îi e fidel”

Nataliya Kuznetsova are 31 de ani și este cea mai musculoasă femeie din lume. Culturista cântărește 125 de kilograme și are 1,73 m înălțime.
15.09.2022 | 18:19
Nataliya Kuznetsova este cea mai musculoasă femeie din lume. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nataliya Kuznetsova este o culturistă în vârstă de 31 de ani din Rusia. Aceasta și-a început antrenamentele cu greutăți încă de la vârsta de 14 ani, iar acum este cea mai musculoasă femeie din lume.

Nataliya Kuznetsova, cea mai musculoasă femeie din lume. Cum reacționează bărbații atunci când o văd

Nataliya Kuznetsova are 31 de ani și este cunoscută drept cea mai musculoasă femeie din lume. Culturista originară din Rusia se antrenează cu greutăți încă de la 14 ani, are 125 de kilograme și un corp pe care mulți bărbați ar fi invidioși.

ADVERTISEMENT

Nataliya are 1,73 m înălțime, bicepși de 51 de centimetri și coapse de 84. În 2013. a absolvit Moscow State Academy of Physical Culture.

Totuși, pentru a ajunge la trupul pe care îl are în prezent, rusoaica a apelat și la câteva metode ajutătoare, precum steroizii anabolizanți, niște hormoni sintetici care ajută organismul să crească mai mult țesut muscular și stopează producerea de estrogen.

ADVERTISEMENT

Natalya este urmărită pe Instagram de peste 1 milion de oameni și primește zilnic sute de comentarii. Chiar dacă multe dintre ele sunt pozitive, sportiva recunoaște ca mai are și hateri pe care, însă, îi blochează.

„Primesc mii de comentarii pozitive, dar sunt și oameni care îmi spun cum să trăiesc și ce cred ei că ar trebui să fac. Pe hateri pur și simplu îi blochez”, a declarat Nataliya citată de Unica. 

ADVERTISEMENT

„Iubitul sigur îi este fidel”

În timp ce unii consideră că are corpul perfect, pentru alții, Nataliya nu este chiar cea mai sexy sportivă. Culturista este căsătorită cu Vladislav Kuznetsov un fost luptător de wrestling, care în prezent s-a retras din activitate.

Trupul sculptat și puternic al soției sale îi face pe anumiți urmăritori ai acesteia să fie convinși că este un bărbat fidel și că nu ar avea curaj să o înșele.

ADVERTISEMENT

„Frumusețea stă în ochii privitorului, în ai mei NU!”, „Nu o cunosc, dar iubitul sigur îi e fidel! HAHA”, „Deloc atractivă, părerea mea!”; „Sigur este femeie?”, „E prea mult! Dar este decizia ei”, sunt doar câteva dintre mesajele de critică primite de femeie.

ADVERTISEMENT