Life

Ea este Bianca, soția solistului de la „The Motans”. Cum l-a cucerit pe Denis Roabeș, fost jurat la Vocea României

Ea este Bianca, soția solistului de la „The Motans”. Cum l-a cucerit tânăra pe fostul jurat de la Vocea României.
22.09.2023 | 23:17
Ea este Bianca sotia solistului de la The Motans Cum la cucerit pe Denis Roabes fost jurat la Vocea Romaniei
Ea este Bianca, soția solistului de la „The Motans”. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este Bianca, soția solistului de la „The Motans”. Cum a reușit aceasta să îl cucerească pe celebrul artist care a fost jurat la Vocea României.

Ea este Bianca, soția solistului de la „The Motans”

Artistul este foarte discret cu viața lui privată și de aceea se știu foarte puține lucruri despre el. Totuși, Denis Roabeș a vorbit deschis despre femeia care l-a cucerit.

ADVERTISEMENT

Bianca este tânăra care i-a devenit și soție. Cei doi s-au cunoscut la un concert pe care el a susținut la Cluj.

Aceștia s-au mai întâlnit și ulterior și, din vorbă în vorbă, și-au dat seama că vor să se cunoască mai bine. Prima lor întâlnire a fost la o benzinărie unde au băut sticluțe mici cu votcă.

ADVERTISEMENT

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. 

Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodka». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp”, a povestit fostul jurat.

ADVERTISEMENT

Denis Roabeș s-a căsătorit în secret. Ar fi devenit și tată

Câțiva ani mai târziu, cei doi s-au și logodit, dar și căsătorit. Despre aceste evenimente din viața solistului nu știm prea multe detalii, pentru că preferă să fie discret.

„A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți.

ADVERTISEMENT

Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre”, a mărturisit Denis Roabeș.

Mai mult, fostul jurat de la Vocea României și soția lui ar fi devenit părinți în urmă cu ceva timp. Bianca a publicat o imagine pe rețelele de socializare cu o fetiță, fără a da mai multe detalii.

ADVERTISEMENT