Life

Ea este cea mai frumoasă doctoriță SMURD din România. Giorgiana poate concura oricând pentru titlul de Miss World

18.01.2021 | 10:12
Ea este cea mai frumoasa doctorita SMURD din Romania Giorgiana poate concura oricand pentru titlul de Miss World
Ea este cea mai frumoasă doctoriță SMURD din România. Giorgiana poate concura oricând pentru titlul de Miss World. Sursa foto: bzi.ro
ADVERTISEMENT

O tânără din echipa SMURD din Iași este cea mai frumoasă doctoriță, care ar putea concura oricând pentru titlul de Miss World, datorită trăsăturilor ei fine. Giorgiana face parte din echipajul de pe elicopter, salvând vieți la înălțime. 

Giorgiana Loredana Matei este medic SMURD, însă trăsăturile ei te trimit cu gândul mai degrabă la un fotomodel decât la un cadru medical. Tânăra are 33 de ani și ține foarte mult la cariera ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a declarat că a pus mereu cariera pe primul loc și că familia ei este reprezentată de colegii din echipă. În plus, are și alte pasiuni și hobby-uri, de care se ocupă în timpul liber.

Ea este cea mai frumoasă doctoriță SMURD din România. Giorgiana poate concura oricând pentru titlul de Miss World

Giorgiana Loredana Matei este cea mai frumoasă doctoriță SMURD și face parte din echipajul de pe elicopter, meserie pe care o iubește mai mult decât orice. În afară de dăruirea ei pentru medicină, tânăra se poate lăuda cu o frumusețe ieșită din comun.

ADVERTISEMENT

Giorgiana pune cariera pe primul loc și încă nu s-a gândit să se căsătorească și să aibă copii, după cum a declarat în cadrul unui interviu. Este o iubitoare înrăită de adrenalină, motiv pentru care a ales să salveze vieți de la înălțime. A reușit să salveze viața multor persoane de-a lungul celor trei ani de când este medic specialist.

„Am 33 de ani și până acum am pus cariera pe primul plan. Nu m-am ocupat prea mult de viața personală, nu m-am căsătorit și nici nu am copii”, a declarat Giogiana pentru bzi.ro.

ADVERTISEMENT
Giorgiana Loredana Matei, medic SMURD Iași
Giorgiana Loredana Matei, medic SMURD Iași. Sursa foto: bzi.ro

Giorgiana este conștientă de aspectul ei fizic, însă consideră că frumusețea nu este cel mai important lucru pentru un om. Aceasta ține minte multe intervenții pe care le-a făcut până acum, dar una dintre ele a amuzat-o teribil.

Mai demult, Giorgiana i-a acordat primul ajutor unui bărbat care și-a pierdut conștiința în urma unui accident de circulație. În timp ce se deplasau către spital, acesta s-a trezit și fața i s-a luminat atunci când a văzut-o pe tânără, pe care a întrebat-o dacă nu cumva a ajuns în Rai.

ADVERTISEMENT

„Un pacient, victima unui accident rutier, fiind confuz după ce își pierduse cunoștința și pe care îl însoțeam spre spital, la un moment dat s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și a ajuns în Rai.

Frumusețea este de multe ori un dezavantaj pentru că oamenii mă subestimează. Am fost numită și păpușă, și duduie, dar nu m-a deranjat”, a continuat dr. Giorgiana Matei.

Ce face frumoasa doctoriță în timpul liber

Atunci când nu salvează vieți, dr. Giorgiana Matei își petrece timpul liber scriind sau făcând diverse excursii. Recent, tânăra și-a descoperit un nou hobby, și anume gătitul, în special preparatele dulci.

Chiar dacă s-a concentrat foarte mult pe carieră, aceasta a declarat că își dorește un copil în viitor, dar mai durează până ce dorința va deveni realitate, din moment ce nu are încă un partener de viață.

„Am pus pe primul loc cariera, dar de acum îmi doresc să îmi întemeiez o familie și să am un copil. Pentru mine SMURD este o familie la care țin foarte mult. Este un colectiv extrem de unit și de frumos”, a mai spus doctorița.

Șefa UPU-SMURD, prof. dr. Diana Cimpoeșu, a spus numai cuvinte frumoase despre colega ei, afirmând că este un medic dedicat și cu o pregătire foarte bună, la fel ca cecelalte cadre medicale din echipă.

„Giorgiana este un medic muncitor și bine pregătit și face parte din echipa mea. Toată echipa este plină de persoane foarte capabile, care muncesc la fel de mult și de care sunt mândră. Sunt foarte multe fete angajate în UPU-SMURD care dau dovadă de curaj și care merită toată lauda și aprecierea. Nu pot să spun că cineva a muncit sau a făcut mai mult, la fiecare intervenție contează ca fiecare membru să își facă bine treaba. Pot vorbi ore în șir despre ei și munca pe care o fac zi de zi”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT