Life

Ea este femeia care a dat lovitura la Loto, la categoria Noroc! Ce a făcut Maria fix înainte să completeze biletul

Maria este femeia care a dat lovitura la Loto, la categoria Noroc. Fix înainte de a completa biletul, aceasta a luat o decizie neașteptată.
15.03.2024 | 07:34
Ea este femeia care a dat lovitura la Loto la categoria Noroc Ce a facut Maria fix inainte sa completeze biletul
Ea este femeia care a dat lovitura la Loto, la categoria Noroc. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ea este femeia care a dat lovitura la Loto, la categoria Noroc. Iar Loteria Română i-a făcut publică identitatea, dar și chipul. Cum a reușit femeia să se îmbogățească peste noapte?

Ea este femeia care a dat lovitura la Loto, la categoria Noroc

La tragerile la sorți de duminică, se pare că norocul a fost de partea unei femei din Tămănești, județul Neamț. Aceasta a ajuns să câștige un premiu impresionant deși nu ar fi crezut vreodată că va fi posibil.

ADVERTISEMENT

Maria este femeia care a dat lovitura la Loto, la categoria Noroc. Premiul încasat de aceasta este de 47.164,68 lei. Loteria Română a făcut-o cunoscută în întreaga țară și se pare că aceasta este în culmea fericirii.

Ce a făcut înainte să completeze biletul? Femeia nu va uita prea curând momentul în care a plecat să joace la agenție. Deși în general aceasta avea numerele ei, atent alese, iată că fix înainte să completeze biletul, s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

Astfel, Maria a decis să aleagă un bilet de pe panou care era deja gata completat. Nu s-a temut de schimbare. Iar când a aflat că a dat marea lovitură, aceasta a fost cu adevărat surprinsă.

Ce a făcut Maria înainte de a completa biletul

“Maria Corina Bogliș din Tămășeni, județul Neamț a câștigat 47.164,68 de lei la Noroc. Maria își amintește că în ziua când a plecat la agenție să joace, a decis să aleagă un bilet gata completat de pe panou, contrar obiceiului său de a juca.

ADVERTISEMENT

A recurs la această schimbare fără să stea mult pe gânduri, iar rezultatul a fost o mare surpriză, chiar ea a povestit”, a transmis Loteria Română despre câștigătoarea la loto.

Maria, care a reușit să dea lovitura la categoria Noroc, spune că joacă de ceva timp la Loterie. În mare parte alege numerele gândite de ea, dar pentru un moment a decis să încerce și ceva nou.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, ea recunoaște că nu s-ar fi gândit vreodată la un astfel de rezultat. Deși este o persoană consecventă, după cum spune chiar ea, acum a ajuns la concluzia că uneori merită și o schimbare de strategie.

“Am ales schimbarea! Nicio clipă gândindu-mă că ar putea să urmeze un câștig important. Cred că așa a fost să fie! Uneori merită câte o schimbare de joc, de strategie, deși eu sunt destul de consecventă și conservatoare în ceea ce fac”, a transmis Maria, prin Loteria Română.

Menționăm că deși femeia a câștigat 47.164,68 lei, ea nu va rămâne cu întreaga sumă. Aceasta este impozitată, însă chiar și așa, Maria o să reușească să rămână cu destul de mulți bani.

ADVERTISEMENT