Life

Ea este femeia care a lăsat o avere uriașă câinilor și pisicilor. Copiii săi au rămas fără cuvinte

Femeia care a lăsat o avere uriașă câinilor și pisicilor. Copiilor ei nu le-a venit să creadă. Motivul pentru care a luat această decizie.
25.01.2024 | 19:57
Ea este femeia care a lasat o avere uriasa cainilor si pisicilor Copiii sai au ramas fara cuvinte
O femeie a lăsat o avere uriașă câinilor și pisicilor. Sursa foto: Unsplash, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este femeia care a lăsat o avere uriașă câinilor și pisicilor. Vestea a fost una cu totul neașteptată pentru copii, cărora nu le-a venit să creadă. De ce a luat această decizie?

Femeia care a lăsat o avere uriașă câinilor și pisicilor. Motivul care a stat la baza acestei decizii

În timp ce s-a ocupat de testament, o femeie din China, cu o avere de 2,8 milioane de dolari, a decis că nu lase banii copiilor săi. Aceștia nu au vizitat-o niciodată atunci când era bolnavă, ceea ce a împins-o să ia o decizie. Astfel, aceasta a luat o hotărâre neașteptată în privința averii.

ADVERTISEMENT

Femeia respectivă, care este din Shanghai, a decis să lase totul câinilor și pisicilor săi. Copiilor nu le-a venit să creadă atunci când au aflat. Din cauza faptului că a fost nemulțumită de atitudinea copiilor, femeia, pe numele său de familie Liu, a decis să-și schimbe testamentul.

Animalele de companie au fost alături de ea, în timp ce copiii nu, după cum a motivat femeia. În China, legea îi împiedică pe oameni să lase testamente directe către animale, astfel că femeia a desemnat o clinică veterinară locală ca administrator al moștenirii.

ADVERTISEMENT

Vârsta exactă a femeii din China nu a fost specificată. În presa locală, aceasta a fost descrisă doar ca o femeie “în vârstă”, potrivit Zonglan News, citat de South China Morning Post.

Chen Kai, un oficial din cadrul sediului central al Centrului de înregistrare a testamentelor din Beijing, a explicat că “există alternative pentru a rezolva această problemă”.

ADVERTISEMENT

“Testamentul actual al lui Liu este unidirecțional, iar noi am fi sfătuit-o să numească o persoană de încredere pentru a supraveghea clinica veterinară pentru a se asigura că animalele de companie sunt îngrijite corespunzător”, a spus Kai.

Nu este primul astfel de caz din lume

Povestea femeii a stârnit numeroase controverse în mediul online. Nu este prima dată când proprietarii animalelor de companie le lasă acestora moșteniri imense.

ADVERTISEMENT

Cu mai mult timp în urmă, Leona Helmsley, un magnat hotelier, a lăsat moștenire 12 milioane de dolari, într-un fond fiduciar, pentru câinele său maltez, Trouble, la moartea sa din anul 2007.

Moștenirea a fost criticată dur de public. În cele din urmă, un judecător a redus suma la 2 milioane de dolari, după cum notează stiridecluj.ro.

De asemenea, Gunther IV, un ciobănesc german, a fost considerat unul dintre cei mai bogați câini din lume. După ce a murit, contesa germană Karlotta Liebenstein i-a lăsat o moștenire în valoare de milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: