Life

Ea este femeia care are 102 ani și vrea să mai trăiască măcar 10. Cum arată o zi obișnuită din viața ei

Cum arată rutina zilnică a acestei femei care are 102 ani. Nu stă locului nici o clipă și vrea să mai trăiască cel puțin un deceniu.
10.05.2023 | 22:24
Ea este femeia care are 102 ani si vrea sa mai traiasca macar 10 Cum arata o zi obisnuita din viata ei
Gladys McGarey are 102 de ani și vrea să trăiască mai mult. Foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gladys McGarey are 102 ani și își dorește să mai trăiască cel puțin zece. A lucrat ca medic și a fost expertă în nașteri, iar acum, în ciuda vârstei, duce o viață extrem de activă. Cum arată o zi obișnuită pentru ea.

Gladys McGarey este femeia care are 102 ani și vrea să trăiască mai mult de atât

Gladys McGarey trăiește în Arizona și spune că a descoperit secretul unei vieți lungi. Are 102 ani și a scris despre rutina sa în propria carte: The Well Lived Life: Cele șase secrete ale unui doctor de 102 ani pentru sănătate și fericire la orice vârstă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a lucrat mare parte din viață ca medic și expert în nașteri. Ajunsă la o vârstă atât de înaintată, a trecut prin moartea soțului și a unui copil, dar încă este optimistă. Zilele sale sunt destul de asemănătoare și au același început.

După ce se trezește din somn, spune o rugăciune, apoi coboară scările își savurează cerealele și bea suc de prune. La prânz mănâncă salată, iar seara cel mai adesea consumă supă. „Aceasta este rutina și cred că funcționează pentru mine. Este important ca fiecare să găsească ceea ce funcționează pentru el”, a declarat Gladys McGarey, conform adevărul.ro. 

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 102 și-a făcut un scop din a-și ține mereu mâinile ocupate. De exemplu, îi place să tricoteze. „Acum nu mai văd să tricotez tipare pentru că ochii mei nu mai văd, dar pot să tricotez mici cadouri pe care le ofer, iar asta îmi ține mâinile ocupate. Dacă nu-mi țin mâinile ocupate, fac ceva pe telefonul mobil și asta îi enervează pe oameni, știți?”, a continuat femeia.

Totodată, continuă să ofere consultații și este adepta medicinii holistice, apreciată și de Steliana Sima. Atunci când nu face niciuna din activitățile prezentate anterior, Gladys McGarey ascultă cărți audio sau vorbește cu prietenii, ceea ce, conform specialiștilor, contribuie la o viață mai lungă.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă 102 și-a făcut infuzie de celule stem

Gladys McGarey și-a făcut recent și o infuzie de celule stem, de care este sigură că a ajutat-o mult și i-a încetinit procesul de îmbătrânire. Totodată, bătrâna spune că este esențial că oamenii să aibă un scop în viață, iar asta îi va face să trăiască mai mult.

Al ei este să creeze modalități prin care semenii săi să conviețuiască și să aibă grijă unii de ceilalți. În plus, consideră că mai are multe de făcut înainte de a-și da ultima suflare. „Un plan pe 10 ani face loc pentru orice.

ADVERTISEMENT

Este o rază de acțiune suficient de mare încât să ne mențină forța vitală activată. Totuși, este suficient de aproape pentru ca să-l putem realiza, să ne ștergem praful de pe noi și să planificăm din nou. Încă mai cred că am de lucru și voi continua să lucrez la asta”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT