Life

Motivul pentru care Steliana Sima nu a mai luat niciun medicament de doi ani: „Funcționează pe fizică cuantică”

Steliana Sima a dezvăluit la ce metode alternative a apelat pentru a nu mai fi nevoită să ia medicamente. Artista susține că acum se simte extraordinar.
03.03.2023 | 16:09
Motivul pentru care Steliana Sima nu a mai luat niciun medicament de doi ani Functioneaza pe fizica cuantica
Steliana Sima nu mai luat medicamente de doi ani. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Steliana Sima a dezvăluit că de doi ani nu a mai luat medicamente. Artista a apelat la metode de medicină alternativă care o ajută să se mențină în formă și, spune ea, acum se simte mai bine ca niciodată, iar analizele o demonstrează.

Steliana Sima a renunțat la medicamente și a apelat la holistică și medicină chinezească

Steliana Sima, în vârstă de 58 de ani, este atentă nu doar atunci când vine vorba de sănătate, dar și de imaginea sa, fiind de părere că pentru artist este foarte important felul în care se prezintă în fața publicului, astfel că încearcă să se mențină în formă.

ADVERTISEMENT

Din dorința de a avea grijă de ea, Steliana Sima ajunsese să ia zilnic multe medicamente, însă în urmă cu doi ani a decis să pună punct și a apelat la holistică și la medicina tradițională chinezească, pe care susține că le folosesc și medicii.

„Nu voiam să mai iau medicamente. Ajunsesem să iau un punct de medicamente. Am descoperit o nouă lume. Când eu am ales să merg, mergeam de trei ori pe săptămână. Acum merg o dată.

ADVERTISEMENT

Când simți că ești bine cu tine, poți să mergi la întreținere când vrei tu. La două săptămâni, o lună, important e să înțelegi ce se întâmplă acolo. Mulți medici merg să se trateze. Eu zic că pentru un artist este foarte important să aibă grijă cum arată”, a susținut Steliana Sima.

Cum funcționează holistica și medicina chinezească?

Steliana Sima a dezvăluit că atât holistica, dar și medicina chinezească funcționează pe bază de vibrații și tratează cauza unei probleme de sănătate, ci nu doar efectul acesteia, fiind vorba de anumite semnale pe care organismul le primește.

ADVERTISEMENT

 „Holistica tratează cauza problemei. Eu nu am făcut cursuri, doar merg și beneficiez de aceste terapii. Holistica merge și analizează echilibrul energetic.

Te echilibrează. Noi așteptăm să simțim afecțiunea și iei pastilă ca să anulezi durerea. Procesul de degradare începe cu mult înainte până ce corpul îți dă semnalul.

ADVERTISEMENT

Nu mă pricep să descriu aparatul, dar funcționează pe fizică cuantică. Tratamentul constă în aceste frecvențe pe care corpul le primește”, a dezvăluit Steliana Sima în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Pe de altă parte, artista a mărturisit că, în cazul medicinei chinezești, a fost ușor sceptică la început, însă și-a dat seama repede că îi este benefică. Acum, cântăreața spune că rezultatele se văd la analize.

„Medicina Tao, ceea ce fac eu, e tot pe bază de vibrație. Sunt niște instrumente din lemn și cu un ciocănel mergi pe meridiane. Eu când am văzut că vine ciocănelul în jurul buricului și mă lovește în stomac, am fost reticentă.

De fapt, nu e nicio problemă, merge pe meridiane și îți trimite vibrații în organism. Rezultatele sunt extraordinare. Glicemia, cu care eram la un pas să depășesc, să dau în diabet…acum sunt cu toate la normal, chiar acum două săptămâni de zile mi-am făcut analizele”, a completat cântăreața.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați