Life

Ea este femeia care îl acuză de viol pe Donald Trump. Fostul președinte al SUA se apără

Cine este femeia care îl acuză pe Donald Trump că a violat-o. Totul s-ar fi întâmplat acum 25 de ani. Cum se apără fostul președinte al SUA.
14.10.2022 | 19:05
Ea este femeia care il acuza de viol pe Donald Trump Fostul presedinte al SUA se apara
Cum se apără Donald Trump. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Donald Trump (76 ani) este în mijlocul unui scandal în momentul de față. Asta după ce o femeie l-a acuzat că a violat-o în urmă cu 25 de ani.

Cine este femeia care îl acuză pe Donald Trump de viol. Totul s-ar fi întâmplat acum 25 de ani

Numele victimei este E. Jean. Carroll, în vârstă de 78 de ani, fostă jurnalistă la Elle, și spune că fostul lider american a abuzat-o sexual într-o cabină de probă a celebrului magazin Bergdorf Goodman, din New York.

ADVERTISEMENT
E. Jean. Carroll
E. Jean. Carroll, femeia care îl acuză pe Trump de viol. Sursa foto: CNN

 

Momentul s-ar fi petrecut la jumătatea anilor ’90, iar E. Jean Carroll l-a dat în judecată pe Donald Trump în 2019, la un tribunal din New York.

Fosta jurnalistă îl mai acuză pe fostul lider de la Casa Albă de defăimare, după ce acesta s-a apărat spunând că vorbele femeii sunt ”o minciună absolută”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Trump se mai apără prin faptul că nu a întâlnit-o niciodată pe jurnalistă și că nu este genul de femeie care să-l atragă.

Cererea lui E. Jean. Carroll a avut parte de întârzieri, din cauza procedurilor îndelungate, deoarece s-a încercat să se afle dacă Donald Trump trebuie să fie reprezentat de Executiv în acest caz. Asta pentru că în iunie 2019, Donald Trump era președinte al SUA.

ADVERTISEMENT

Donald Trump, așteptat să depună mărturie

Donald Trump a solicitat amânarea cererii, dar cum nu mai are imunitate politică după încheierea mandatului de președinte, un judecător din New York i-a respins actul, ca fiind unul nefondat.

Așadar, Donald Trump este așteptat pe data de 19 octombrie să depună mărturie în fața instanței. Totul are loc în contextul în care fostul lider de la Casa Albă este atacat de rivali politici.

ADVERTISEMENT

Chiar Joe Biden, actualul președinte al SUA, a afirmat despre Donal Trump că reprezintă ”un extremism care ameninţă chiar bazele republicii noastre”.

”Egalitatea şi democraţia sunt atacate în acest moment în Statele Unite. Nu putem permite ca violenţa să fie banalizată.

În faţa susţinătorilor lui Trump care vor să tragă ţara înapoi, americanii trebuie să apere democraţia”, au fost cuvintele lui Biden dintr-un discurs susținut în Philadelphia.

Donald Trump a fost înlocuit de Joe Biden la Casa Albă în 2020. Cu greu acesta și-a acceptat înfrângerea și se spune despre el că a refuzat să oprească asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT