Life

Ea este femeia care își împarte iubitul cu altele pentru bani. Detalii neașteptate au ieșit la iveală

O doamnă este de acord ca partenerul de viață să aibă relații cu altele, contra costa. Dezvăluiri surprinzătoare ale acesteia.
28.04.2023 | 16:42
Ea este femeia care isi imparte iubitul cu altele pentru bani Detalii neasteptate au iesit la iveala
O doamnă este de acord ca partenerul de viață să aibă relații cu altele, contra costa. Dezvăluiri surprinzătoare ale acesteia. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ea este femeia care își împarte iubitul cu altele pentru bani și nu are nicio problemă cu această situație. Detalii neașteptate au ieșit la iveală. Cei doi au povestit care este traiul lor și de ce au recurs la această metodă.

O doamnă este de acord ca partenerul de viață să aibă relații cu altele, contra costa. Dezvăluiri surprinzătoare ale acesteia

April Harris, o doamnă din Marea Britanie, este de acord ca partenerul de viață să aibă relații cu altele, contra costa. Femeia a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre meseria pe care o are bărbatul cu care se iubește.

ADVERTISEMENT

Iubitul femeii de 37 de ani a fost căsătorit în trecut, are 47 de ani și este tatăl a trei copii. Se numește Jamie Perkins și este din Great Yarmouth, Norfolk, declarând că practică meseria de gigolo încă de la 19 ani.

Concret, doamna care are la rândul ei un copil de 19 ani, îi permite acestuia să aibă relații sexuale cu altele în schimbul unei sume de bani. Bărbatul primește 50 de lire sterline pentru o singură noapte și într-o lună încasează circa 500 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, britanica a atras atenția tuturor și cu faptul că în felul acesta reușește să achite facturile și să-i crească pe copii. Este conștientă că bărbatul se va opri doar atunci când se vor căsători cu acte.

„Îmi împart iubitul cu alte femei pentru bani. Știu că apoi vine tot la mine! Nu ducem o viață luxoasă, ne descurcăm la limită. Niște bani în plus ne ajută să ne creștem copiii și să plătim facturile”, a spus April Harris pentru The Sun.

ADVERTISEMENT
April Harris și iubitul ei
Ea este femeia care acceptă ca iubitul să aibă relații cu altele. Sursa foto: Damien McFadden / thesun.co.uk

Cum s-au cunoscut April Harris și James

„Nu există un mod mai ușor și mai rapid de-a face bani, plus că se potrivește la programul meu cu familia și cu locul de muncă. Se mai supără câteodată din cauza atenției pe care o primesc de la alte femei, dar știe că la sfârșitul zilei sunt tot doar al ei”, a completat James.

April Harris și partenerul de viață s-au cunoscut în urmă cu ceva vreme în magazinul în care lucrează femeia din Marea Britanie. Aceasta a știut din prima clipă că bărbatul are relații și cu altele pentru a-și rotunji veniturile.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, bărbatul nu ascunde că îi place ceea ce face și susține că au trecut prin patul său peste 1.000 de femei. În plus, spune că a văzut foarte multe doamne goale, unele dintre ele având vergeturi, celulită sau pielea lăsată după naștere.

ADVERTISEMENT