Life

Ea este femeia obligată să își reînnoiască pașaportul din cauza operațiilor estetice. Ce diferențe uriașe sunt

O femeie a fost constrânsă să își schimbe rapid pașaportul din cauza intervențiilor chirurgicale suferite. Cum arăta înainte de ele.
14.12.2023 | 22:50
Ea este femeia obligata sa isi reinnoiasca pasaportul din cauza operatiilor estetice Ce diferente uriase sunt
O femeie a fost constrânsă să își schimbe rapid pașaportul din cauza intervențiilor chirurgicale suferite. Cum arăta înainte de ele. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatika
ADVERTISEMENT

Ea este femeia obligată să își reînnoiască pașaportul din cauza operațiilor estetice. Ce diferențe uriașe sunt, dar și care au fost numeroasele probleme pe care le-a întâmpinat în ultimii ani, în diverse țări din lume.

O femeie a fost constrânsă să își schimbe rapid pașaportul din cauza intervențiilor chirurgicale suferite. Cum arăta înainte de ele

O femeie a fost constrânsă să își schimbe rapid pașaportul din cauza intervențiilor chirurgicale suferite. Cum arăta înainte de ele. Joanne Prophet, originară din Marea Britanie, a povestit totul pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 28 de ani, care este mama a doi copii, a mărturisit prin ce a fost nevoită să treacă de fiecare dată când ieșea din țară. Schimbările pe care le-a suportat au făcut-o să nu mai semene deloc cu cea din actul de identitate.

Așa se face că de multe ori era oprită și obligată să dea explicații pentru aceste diferențe mari. Securitatea din aeroporturi punea adesea la îndoială identitatea sa, în ciuda faptului că femeia nu consideră că s-a transformat prea mult.

ADVERTISEMENT

„Am fost băgată într-o cameră timp de aproximativ o oră și am fost interogată de șase bărbați turci. Așa că, evident, asta a fost o problemă masivă. Apoi, când am zburat înapoi la Manchester, a trebuit să se tot uite la poză.

Mi-au spus că trebuie să o refac pentru că nu seamănă deloc cu mine și de aceea eram mereu oprită”, a povestit Joanne Prophet, conform Daily Mail. Femeia susține că în ultimii 10 ani a avut o „strălucire corespunzătoare”.

ADVERTISEMENT
Joanne Prophet, acum și în urmă cu 10 ani
Joanne Prophet, acum (stânga) și în urmă cu 10 ani (dreapta). Sursa foto: TikTok. Colaj: Fanatik

Joanne Prophet, adevărul din spatele transformării sale

În realitate, adevărul este că a suportat mai multe operații estetice și de aceea era de nerecunoscut în aeroport. Tânăra a ajuns de mai multe ori pe mâinile esteticienilor pentru mărirea bustului și pentru rinoplastie.

De asemenea, femeia din Marea Britanie și-a refăcut complet dantura cu ajutorul fațetelor de un alb imaculat și și-a redefinit bărbia și buzele cu ajutorul fillerelor. În plus, a apelat la injecții de dizolvare a grăsimii și stimulente pentru piele.

ADVERTISEMENT

Extensiile de păr și genele false fac parte din rutina zilnică și completează noul look care este cu totul altul față de cel din urmă cu 10 ani. Joanne Prophet a spus adevărul din spatele transformării sale pe TikTok, unde a adunat foarte multe vizualizări.

În secțiunea de comentarii oamenii i-au cerut sfaturi pentru a arăta la fel de bine ca ea. Sursa menționată anterior mai arată că, femeia deține o clinică de înfrumusețare în Marea Britanie, care a primit și un premiu important.

ADVERTISEMENT
Tags: