Life

Ea este mama din Iaşi care a mers patru ore pe jos ca să economisească 5 lei. Diana a vrut să le ia bomboane celor doi copii ai săi

Nimic nu se compară cu sacrificiul unei mamei. O femeie din Iași a ales să meargă 10 kilometri pe jos de dragul celor doi copii ai săi.
25.01.2024 | 17:41
Ea este mama din Iasi care a mers patru ore pe jos ca sa economiseasca 5 lei Diana a vrut sa le ia bomboane celor doi copii ai sai
O mamă din Iași a mers 10 kilometri pe jos. Sursa foto: stiriromania.ro, Pixabay
ADVERTISEMENT

Nimic nu se compară cu sacrificiile făcute de o mamă pentru copiii ei. Diana este cel mai bun exemplu, iar povestea ei a impresionat o țară întreagă. Femeia a ales să meargă pe jos zeci de kilometri doar pentru a economisi niște bani. Gestul ei a frânt inima tuturor celor care i-au ascultat povestea.

Diana a rămas fără soț anul trecut

O mamă din Iași a reușit să impresioneze o țară întreagă cu cel mai recent gest al său. Femeia a fost dispusă să facă orice pentru copiii ei, inclusiv să meargă pe jos preț de ore bune pentru a economisi bani.

ADVERTISEMENT

Diana a avut parte de multe greutăți de-a lungul vieții, iar anul trecut a fost cea mai neagră perioadă pentru ea. Soțul ei a decedat, așa că a rămas singură să aibă grijă de cei doi copii ai săi.

Iulian, soțul Dianei a murit în urma unui accident cumplit pe terenul de fotbal. Bărbatul a alunecat pe gazonul artificial și s-a lovit la cap. Impactul a fost atât de puternic, încât a avut nevoie de spitalizare.

ADVERTISEMENT

Iulian a stat două săptămâni în comă, iar în tot acest timp, familia lui a sperat că se va face bine. Din păcate, cu doar câteva zile înainte ca fiica lui să împlinească un an, acesta s-a stins din viață.

Mămica de 23 de ani a mers 10 kilometri pe jos, într-o singură zi

În continuare, soția lui a rămas să locuiască în aceeași casă cu socrii, în județul Iași. Viața ei nu este una ușoară, mai ales că este singura responsabilă de creșterea copiilor ei.

ADVERTISEMENT

Mămica de 23 de ani este îndurerată și a recunoscut că nu își revine deloc din șoc. Pe zi ce trece, simte din ce în ce mai mult lipsa soțului ei. Pentru a-și mai alina dorul, alege să meargă la mormântul lui.

Copiilor le este dor mereu de tatăl lor, iar inima Dianei se rupe în două atunci când cei mici îi cer să meargă la cimitir. Din păcate, acesta nu este singurul gest dureros pe care îl face pentru fiica și fiul ei.

ADVERTISEMENT

Diana își pune copiii pe primul loc și este dispusă să facă orice pentru binele lor. Într-o zi, aceasta a mers 10 kilometri pe jos doar pentru a economisi 5 lei. Deși pentru unii este o sumă infimă, Diana a făcut acest gest pentru a le cumpăra copiilor ei bomboane de acei bani.

”Am avut de făcut niște acte la primărie în comună și nu am vrut să cheltui bani pe autobuz. Am mers aproximativ două ore dus și alte două întors, că plouase și era noroi pe drum. De 5 lei cât dădeam pe microbuz, mai bine iau niște dulciuri pentru cei mici.”, a povestit Diana, potrivit BZI.

ADVERTISEMENT