News

Tragedie într-o familie din Dâmbovița: mama și cele două fiice, găsite moarte în locuință. Cauza decesului

O tragedie s-a produs joi, în Dâmbovița, acolo unde o mama și cele două fiice au fost găsite moarte în locuință. Care e cauza decesului acestora.
25.01.2024 | 13:12
Tragedie intro familie din Dambovita mama si cele doua fiice gasite moarte in locuinta Cauza decesului
Caz tragic în Dâmbovița: mamă și cele două fiice, găsite moarte în locuință. S-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O tragedie fără margini s-a produs într-o familie din județul Dâmbovița. Mama și cele două fiice ale sale au fost găsite moarte în propria locuință. Ce spun autoritățile despre posibila cauză a decesului.

Caz tragic în Dâmbovița: mama și cele două fiice, găsite moarte în locuință. S-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Acest caz cu adevărat dramatic a fost consemnat în localitatea Morteni. Cea care a făcut descoperirea a fost o vecină. Femeia i-a găsit inconștienți pe cei trei membri ai acestei familii și a cerut ajutor la 112.

ADVERTISEMENT

Din datele ISU Dâmbovița, Detașamentul Găești a intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a adus două echipaje.

La fața locului, cei de la ISU au găsit trupurile celor trei persoane. Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate a fost declarat decesul celor două fete și a mamei lor.

ADVERTISEMENT

Au fost identificate trei persoane inconştiente, posibilă intoxicaţie cu monoxid de carbon. S-au executat manevre de resuscitare, dar, din păcate, a fost declarat decesul celor trei persoane de către echipajul medical”, au precizat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Din informațiile furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Dâmbovița, femeia decedată avea aproximativ 50 de ani, iar fiicele 13, respectiv 15 ani.

ADVERTISEMENT

Tragedie similară, în Dâmbovița, la finalul anului trecut

La finalul anului trecut, tot în Dâmbovița, a mai fost raportată o tragedie similară celei din prezent. Pe 4 noiembrie 2023, un băiat de 6 ani a murit, iar sora sa în vârstă de 11 ani a ajuns la spital.

Minorilor li s-a făcut rău în cadă. Ulterior, medicii au spus că cei doi copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o instalație de încălzire din baie care era racordată la o butelie.

ADVERTISEMENT

”S-a stabilit că mama celor doi copii le-a făcut baie, iar apoi i-a lăsat în cadă. Ulterior, femeia a revenit în încăpere, constatând că cei doi copii sunt în stare de inconştienţă”, a declarat, atunci, purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmboviţa, sub-inspector Alexandra Niculae.

ADVERTISEMENT
Tags: