Life

Ea este noua stea a muzicii românești. A vândut toate biletele pentru ultimul concert în doar câteva zile

O nouă vedetă s-a făcut remarcată în lumea muzicii românești. A reușit să vândă în doar câteva zile biletele pentru ultimul său concert.
18.11.2022 | 12:29
Ea este noua stea a muzicii romanesti A vandut toate biletele pentru ultimul concert in doar cateva zile
Biletele pentru concertul susținut de Irina Baianț sunt deja sold-out. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un nume nou face deja furori în industria muzicală din România. O tânără de 32 de ani a reușit să ajungă la inimile publicului, iar toate biletele pentru concertul ei s-au vândut în scurt timp.

Biletele White Christmas s-au vândut în mai puțin de cinci zile

Este vorba despre Irina Baianț. Tânăra are 32 de ani, iar pasiunea sa pentru muzică a adus-o exact acolo unde și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Aceasta urmează să susțină un concert pe 21 decembrie la Ateneul Român, iar în nici măcar cinci zile de când biletele au fost puse în vânzare, acestea au fost deja date în totalitate.

Inclusiv artista a rămas surprinsă de interesul publicului și le-a promis un concert de zile mari luna viitoare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta susține că va avea un repertoriu emoționant cu piese internaționale, dar și tradiționale, astfel că publicul nu va avea timp să se plictisească deloc.

”Vă mulțumesc. În numele meu, al dirijorului Constantin Grigore si al orchestrei Camerata Regală. În nici 5 zile de când s-au pus biletele White Christmas în vânzare, evenimentul nostru de la Ateneul Român, din 21 decembrie, este sold out.

ADVERTISEMENT

Vă promitem că White Christmas va fi mai mult decât un concert, va fi o călătorie în sufletele noastre.

Pregătim un repertoriu dedicat emoției și luminii Crăciunului, cu piese tradiționale și internaționale, cu vibrație înaltă și inimi îmbrăcate în alb. Abia aștept să ne întâlnim”, a scris artista pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, Irina Baianț

Irina Baianț s-a născut în februarie 1990 în București și încă de la vârsta de trei ani și până în clasa a 11-a a studiat pianul. Ulterior, aceasta a ajuns să urmeze canto clasic, la liceul de muzică ”George Enescu”, iar alegerea s-a dovedit a fi una cât se poate de bună.

Ulterior, Irina Baianț a urmat și cursurile Conservatorul George Enescu, iar talentul său a fost observat de marele compozitor și dirijor Vladimir Cosma.

El a devenit mentorul artistei, iar cei doi au început să colaboreze la toate evenimentele pe care compozitorul le avea.

Irina Baianț a debutat ca soprană în anul 2010, la Teatrul de Operetă din București în rolul Adelei din ” “Die Fledermaus”, Johann Strauss.

Au urmat apoi și alte concerte, iar câțiva ani mai târziu, în 2015, artista a debutat în rolul titular feminin din Fantoma de la Opera- Christine Daae, în producția din România.

Irina Baianț a susținut nenumărate turnee internaționale

Acest moment i-a adus o bursă de studii la Londra și de asemenea a ajutat-o în debutul său în Fantoma de la Operă producția originală din West End.

În ultimii ani, Irina Baianț a susținut mai multe turnee de operă, dar și concerte internaționale în țări precum Coreea de Sud, China, Egipt, Turcia, dar și în alte țări din Europa precum Germania, Spania sau Italia.

De asemenea, tânăra artistă a colaborat și cu alți artiști români extrem de cunoscuți.

În prezent, Irina Baianț trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Meroiu, un medic stomatolog extrem de cunoscut în spațiul public.

ADVERTISEMENT