News

Ea este românca mai bogată decât Ion Țiriac. S-a căsătorit cu un celebru miliardar

Cine este românca mai bogată decât Ion Țiriac. În urmă cu doi ani, aceasta s-a căsătorit cu un celebru miliardar deținător al unei averi colosale.
18.06.2023 | 17:25
Ea este romanca mai bogata decat Ion Tiriac Sa casatorit cu un celebru miliardar
Cine e românca mai bogată decât Ion Țiriac. Sursa foto: hepta.ro / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romina Gingașu (31 de ani) este românca mai bogată decât ”liderul” din România în topul averilor, Ion Țiriac. Tânăra s-a căsătorit cu un celebru miliardar în vârstă de 78 de ani.

Cine e românca mai bogată decât Ion Țiriac. Avere uriașă după ce s-a căsătorit cu un celebru miliardar

În ierarhia ediției americane Forbes a celor mai bogați oameni din lume în 2023 se află nu mai puțin de șase români. Ion Țiriac și frații Pavăl sunt singurii miliardari români a căror avere a înregistrat o creștere în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Fostul mare sportiv este cel mai bogat român. Ion Țiriac deține o avere de 2 miliarde de dolari. Aceasta a crescut cu 400 milioane dolari față de anul 2022 (1,6 miliarde de dolari). Conform Forbes, el să află pe locul 1.516 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Deși e greu de crezut, averea lui Ion Țiriac este întrecută de cea a unei românce. Suma din conturile acesteia după căsătoria cu fondatorul companiei Ferarri depășește de aproape trei ori averea magnatului român.

ADVERTISEMENT

Aceeași publicație economică Forbes precizează că averea italianului Piero Ferrari, soțul Rominei Gingașu, este estimată la suma de 6 miliarde de dolari. Piero și Romina s-au căsătorit în 2021. În acest an, cei doi au apărut împreună la Formula 1, în Bahrain.

Romina, despre viața pe care o duce alături de miliardarul italian: ”Suntem o familie normală”

Romina este originară dintr-o comună din Călărași. Ea a absolvit Colegiul Șincai din București și apoi Academia Tehnică Militară. Într-un interviu pentru DigiFM, aceasta a dat detalii despre viața alături de miliardarul italian. Cum este viața de familie și cum l-a cunoscut pe Piero.

ADVERTISEMENT

”L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ”decolat”.

ADVERTISEMENT

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală.”, spune tânăra.

ADVERTISEMENT