News

Ea este tânăra care a murit în cumplitul accident din Arad. Timeea era profesoară și împlinise 24 de ani acum două zile

Timeea, o profesoară din județul Arad, este tânăra care a murit vineri într-un cumplit accident produs la Păuliș. Aceasta împlinise 24 de ani acum două zile.
24.11.2023 | 22:42
Ea este tanara care a murit in cumplitul accident din Arad Timeea era profesoara si implinise 24 de ani acum doua zile
Timeea, o tânără profesoară, a murit într-un grav accident din Arad. Tânăra împlinise 24 de ani acum două zile. Sursa foto: Facebook / ISU Arad
ADVERTISEMENT

Timeea Recalo, o profesoară din județul Arad, este tânăra care a murit, vineri, într-un teribil accident rutier produs pe raza localității Păuliș. Aceasta împlinise 24 de ani acum două zile.

Timeea, o tânără profesoară, a murit într-un grav accident din Arad. Tânăra împlinise 24 de ani acum două zile

O nouă tragedie rutieră s-a produs pe șoselele din România. Vineri după-amiază, un cumplit accident a avut loc pe raza comunei Păuliș, județul Arad, pe DN 7. Un excavator care era transportat pe un trailer a căzut pe un autoturism în care se aflau două persoane.

ADVERTISEMENT

Victimele sunt două tinere, surori, de 24 și 21 de ani. ”În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital”, transmite ISU Arad.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pentru prima dintre ele nu s-a mai putut face nimic. Aceasta a suferit multiple fracturi și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Arad. Aici avea să fie declarat decesul.

Între timp, s-a aflat și identitatea victimei. E vorba de Timeea Recalo, în vârstă de 24 de ani. Aceasta se îndrepta spre casă, alături de sora ei mai mică. Nu aveau să întrevadă că acesta fusese ultimul lor drum.

ADVERTISEMENT

Tinerele mergeau acasă la Săvârșin. Dacă pentru Timeea nu s-a mai putut face nimic, Roberta, sora mai mică de 21 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital. Tânăra decedată era profesoară și împlinise 24 de ani acum două zile, notează Observator News. Sora ei este studentă și educatoare.

Reprezentanții școlii unde presa Timeea, șocați de această tragedie

După tragedia din Arad, în mediul online curg mesaje de condoleanțe. Cei care au cunoscut-o pe Timeea nu-și revin din șoc. Un mesaj emoționant a fost postat pe Facebook de Școala Gimnazială Mihai Eminescu Arad, unde preda aceasta.

ADVERTISEMENT

Suntem șocați și profund îndurerați la răvășitoarea veste a decesului într-un tragic accident al colegei noastre, profesor de limba română, Recalo Timeea. Am pierdut un suflet blând, o persoană educată, bună, politicoasă, un cadru didactic tânăr, dedicat și iubit de elevi!

Să ne rugăm pentru colega noastră care a părăsit această lume mult prea devreme, într-un mod care ne-a șocat pe toți, iar familiei bunul Dumnezeu să-i dea puterea să treacă peste această cumplită tragedie. Dumnezeu să o odihnească în pace! Odihnă și lumină veșnică, suflet blând! Ne pare extrem de rău!”, se arată în mesaj.

ADVERTISEMENT