Life

Ea este ”Văduva Neagră”, cea mai crudă criminală în serie din România. Și-a ucis fără milă soțul, fiul și amanții

Cine este ”Văduva Neagră”, cea mai nemiloasă criminală în serie din țara noastră. Și-a omorât fără remușcări soțul, copilul și amanții.
02.09.2023 | 09:00
Ea este Vaduva Neagra cea mai cruda criminala in serie din Romania Sia ucis fara mila sotul fiul si amantii
Cine este ”Văduva Neagră”, cea mai nemiloasă criminală în serie din țara noastră. Și-a omorât fără remușcări soțul, copilul și amanții. Sursa foto: the-line-up.com
ADVERTISEMENT

Ea este “Văduva Neagră”, cea mai crudă criminală în serie din România. Și-a ucis fără milă soțul, fiul și amanții. Ce le-a motivat anchetatorilor atunci când a fost prinsă pentru crimele sale odioase și cum și-a omorât victimele.

Cine este ”Văduva Neagră”, cea mai nemiloasă criminală în serie din țara noastră. Și-a omorât fără remușcări soțul, copilul și amanții

Cine este ”Văduva Neagră”, cea mai nemiloasă criminală în serie din țara noastră? Ei bine, aceasta se numește Vera Renczi și este o aristocrată de origine română-ungară despre care se spune că s-ar fi născut în anul 1903.

ADVERTISEMENT

A rămas în istoria criminalisticii pentru faptul că și-a omorât fără remușcări soțul, copilul și amanții. Ar fi vorba de mai bine de 30 de bărbați care au fost ademeniți în conacul său, unde ulterior aveau să fie otrăviți cu arsenic.

Primele două victime au fost chiar soții săi. Era geloasă patologic, având dorința de a rămâne ultima femeie din viața bărbaților. Suspiciunea de infidelitate a fost factorul declanșator. Despre primul său soț, Karl Schick, le-a spus rudelor că a plecat, motivând astfel lipsa sa.

ADVERTISEMENT

S-a căsătorit a doua oară și nu a trecut mult până când a crezut, din nou, că a fost înșelată de partenerul de viață, Joseph. Potrivit cespun.eu, bărbatul a dispărut în mod misterios după numai câteva luni, spunându-le apropiaților că și acesta a părăsit-o.

Femeia supranumită ”Văduva Neagră” a decis să nu se mai căsătorească niciodată, dar a avut numeroase relații sentimentale cu bărbați singuri, dar și însurați. Mulți dintre ei au dispărut în circumstanțe neclare, Vera Renczi otrăvindu-și inclusiv fiul, Lorenzo, care aflase despre faptele sale.

ADVERTISEMENT

Cum a fost prinsă ”Văduva Neagră”

Vera Renczi sau ”Văduva Neagră” din România avea să fie prinsă după o perioadă destul de lungă, când deja făcuse mai bine de 30 de victime. Cea mai crudă criminală din țara noastră a fost arestată mulțumită unei femei.

Aceasta și-a urmărit soțul, un bancher sârb pe nume Milord, care plecase la conacul ucigașei în serie. Când a văzut că bărbatul nu se mai întoarce acasă a alertat poliția care a ajuns la fața locului. Oamenii legii au descoperit la subsolul locuinței peste 30 de sicrie cu cadavre de bărbați.

ADVERTISEMENT

Trupurile neînsuflețite se aflau în diferite stadii de putrefacție. Vera Renczi le-a spus anchetatorilor că a folosit arsenic și stricnină pe care le-a pus în vinul cu care își servea amanții care ajungeau în conacul său.

”Văduva Neagră” a fost condamnată la închisoare pe viaţă. Vera Renczi a murit în temniţă din cauza unei hemoragii cerebrale, înainte de cel de-al Doilea Război Mondial. În ultima parte a vieţii îşi pierduse minţile şi vorbea cu bărbații pe care-i omorâse.

Cine a fost Vera Renczi

Vera Renczi a fost fiica unui burghez maghiar şi a unei nobile frumoase din Transilvania. Mama sa a murit când ea era foarte mică, în timp ce tatăl era mereu plecat în călătorii. La 13 ani s-a mutat în Berkerekul.

În această localitate din nordul fostei Iugoslavii a fost dată la școală. Cea mai crudă criminală în serie din România a început să simtă lipsa tatălui și prezența protectoare masculină, fapt care a declanșat ceva în adâncul sufletului ei.

Așa a ajuns să se întâlnească cu tot felul de elevi, studenți și bărbați căsătoriți. Despre femeia, supranumită ”Văduva Neagră” se spune că era o tânără de o frumusețe aparte care știa cum să-i facă pe bărbați să-și piardă mințile.

ADVERTISEMENT
Parada de 1 decembrie, VIDEO cu Sonia Simionov şi Cristi Popovici. Elicopterele Black...
Parada de 1 decembrie, VIDEO cu Sonia Simionov şi Cristi Popovici. Elicopterele Black Hawk şi drona Bayraktar au defilat în premieră
Fabrizio Romano a spus ce echipă este în pole-position pentru transferul lui Radu...
Fabrizio Romano a spus ce echipă este în pole-position pentru transferul lui Radu Drăgușin
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Momentul cutremurător prin care a trecut milionarul român care construieşte un castel în...
Momentul cutremurător prin care a trecut milionarul român care construieşte un castel în România. Decizia radicală luată
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani....
Cum i-a făcut România magică să plângă de emoție pe mai mulți americani. „Nu credeam să mi se întâmple așa repede” VIDEO
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
Simona Halep are INTERZIS! Decizia venită chiar ACUM
Simona Halep are INTERZIS! Decizia venită chiar ACUM
Rona Hrtner, înmormântată. Mama artistei, un monument de durere
Rona Hrtner, înmormântată. Mama artistei, un monument de durere
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
Care este adevărata Românie? Cea solidară sau cea a șmecheriei?
Care este adevărata Românie? Cea solidară sau cea a șmecheriei?
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a...
Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Câți bani primesc artistele: „M-a și înjurat lumea pe Facebook”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!