Life

Ea este ”Văduva Neagră”, cea mai crudă criminală în serie din România. Și-a ucis fără milă soțul, fiul și amanții

Cine este ”Văduva Neagră”, cea mai nemiloasă criminală în serie din țara noastră. Și-a omorât fără remușcări soțul, copilul și amanții.
02.09.2023 | 09:00
Ea este Vaduva Neagra cea mai cruda criminala in serie din Romania Sia ucis fara mila sotul fiul si amantii
Cine este ”Văduva Neagră”, cea mai nemiloasă criminală în serie din țara noastră. Și-a omorât fără remușcări soțul, copilul și amanții. Sursa foto: the-line-up.com
ADVERTISEMENT

Ea este “Văduva Neagră”, cea mai crudă criminală în serie din România. Și-a ucis fără milă soțul, fiul și amanții. Ce le-a motivat anchetatorilor atunci când a fost prinsă pentru crimele sale odioase și cum și-a omorât victimele.

Cine este ”Văduva Neagră”, cea mai nemiloasă criminală în serie din țara noastră. Și-a omorât fără remușcări soțul, copilul și amanții

Cine este ”Văduva Neagră”, cea mai nemiloasă criminală în serie din țara noastră? Ei bine, aceasta se numește Vera Renczi și este o aristocrată de origine română-ungară despre care se spune că s-ar fi născut în anul 1903.

ADVERTISEMENT

A rămas în istoria criminalisticii pentru faptul că și-a omorât fără remușcări soțul, copilul și amanții. Ar fi vorba de mai bine de 30 de bărbați care au fost ademeniți în conacul său, unde ulterior aveau să fie otrăviți cu arsenic.

Primele două victime au fost chiar soții săi. Era geloasă patologic, având dorința de a rămâne ultima femeie din viața bărbaților. Suspiciunea de infidelitate a fost factorul declanșator. Despre primul său soț, Karl Schick, le-a spus rudelor că a plecat, motivând astfel lipsa sa.

ADVERTISEMENT

S-a căsătorit a doua oară și nu a trecut mult până când a crezut, din nou, că a fost înșelată de partenerul de viață, Joseph. Potrivit cespun.eu, bărbatul a dispărut în mod misterios după numai câteva luni, spunându-le apropiaților că și acesta a părăsit-o.

Femeia supranumită ”Văduva Neagră” a decis să nu se mai căsătorească niciodată, dar a avut numeroase relații sentimentale cu bărbați singuri, dar și însurați. Mulți dintre ei au dispărut în circumstanțe neclare, Vera Renczi otrăvindu-și inclusiv fiul, Lorenzo, care aflase despre faptele sale.

ADVERTISEMENT

Cum a fost prinsă ”Văduva Neagră”

Vera Renczi sau ”Văduva Neagră” din România avea să fie prinsă după o perioadă destul de lungă, când deja făcuse mai bine de 30 de victime. Cea mai crudă criminală din țara noastră a fost arestată mulțumită unei femei.

Aceasta și-a urmărit soțul, un bancher sârb pe nume Milord, care plecase la conacul ucigașei în serie. Când a văzut că bărbatul nu se mai întoarce acasă a alertat poliția care a ajuns la fața locului. Oamenii legii au descoperit la subsolul locuinței peste 30 de sicrie cu cadavre de bărbați.

ADVERTISEMENT

Trupurile neînsuflețite se aflau în diferite stadii de putrefacție. Vera Renczi le-a spus anchetatorilor că a folosit arsenic și stricnină pe care le-a pus în vinul cu care își servea amanții care ajungeau în conacul său.

”Văduva Neagră” a fost condamnată la închisoare pe viaţă. Vera Renczi a murit în temniţă din cauza unei hemoragii cerebrale, înainte de cel de-al Doilea Război Mondial. În ultima parte a vieţii îşi pierduse minţile şi vorbea cu bărbații pe care-i omorâse.

Cine a fost Vera Renczi

Vera Renczi a fost fiica unui burghez maghiar şi a unei nobile frumoase din Transilvania. Mama sa a murit când ea era foarte mică, în timp ce tatăl era mereu plecat în călătorii. La 13 ani s-a mutat în Berkerekul.

În această localitate din nordul fostei Iugoslavii a fost dată la școală. Cea mai crudă criminală în serie din România a început să simtă lipsa tatălui și prezența protectoare masculină, fapt care a declanșat ceva în adâncul sufletului ei.

Așa a ajuns să se întâlnească cu tot felul de elevi, studenți și bărbați căsătoriți. Despre femeia, supranumită ”Văduva Neagră” se spune că era o tânără de o frumusețe aparte care știa cum să-i facă pe bărbați să-și piardă mințile.

ADVERTISEMENT