News

Echipă AUR a filialei Ilfov, agresată fizic în fața primăriei Voluntari: ”Un membru a fost scuipat și lovit”. Video

O echipă a partidului AUR, filiala Ilfov, a fost agresată fizic în fața primăriei Voluntari. George Simion a raportat incidentul la 112.
02.05.2023 | 08:07
Echipa AUR a filialei Ilfov agresata fizic in fata primariei Voluntari Un membru a fost scuipat si lovit Video
Incident la Voluntari: echipă AUR, agresată în fața primăriei: ”Un membru a fost scuipat și lovit”. Sursa foto: hepta.ro / Facebook/AUR/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost violențe, luni, la Voluntari, acolo unde o echipă AUR a filialei Ilfov a fost agresată fizic în fața primăriei. ”Un membru a fost scuipat și lovit”, reclamă formațiunea, într-un comunicat.

Incident la Voluntari: echipă AUR, agresată în fața primăriei: ”Un membru a fost scuipat și lovit”

Incidentul de luni după-amiază a avut loc în timpul unei acțiuni derulate sub sigla Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). La un moment dat, unul dintre membrii echipei AUR a fost scuipat și lovit cu pumnul de agresor, informează formațiunea, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Cei de la AUR spun că persoana recalcitrantă și-ar fi ieșit din minți la vederea însemnelor AUR. ”Agresorul se afla în compania unui grup de aproximativ 20 de persoane”, au anunțat cei de la AUR, pe Facebook.

Reprezentanții formațiunii parlamentare reclamă faptul că cei de la Poliția Locală nu au intervenit împotriva agresorului. ”Chiar dacă înaintea incidentului membrii AUR au fost chestionați de Poliția Locală cu privire la activitatea desfășurată, în momentul evenimentului polițiștii locali erau retrași în proximitatea primăriei, neintervenind împotriva agresorului”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

AUR a postat, tot pe Facebook, o filmare cu momentul agresiunii. Pe fundal se aude un individ care adresează cuvinte jignitoare. ”Jigodiilor! Hai, repede, repede, strângeți tot! Ce cauți tu în casa mea, în curtea mea?”, strigă această persoană la adresa echipei AUR, potrivit înregistrării.


AUR mai informează că edilul Florentin Pandele din Voluntari a fost înștiințat în legătură cu această acțiune politică, de promovare a mitingului din 6 Mai. ”Acțiunea AUR a fost promovată atât pe rețelele de socializare, cât și zilele trecute prin pliante ce anunțau ora și locul desfășurării.

ADVERTISEMENT

Astfel, oricine putea să știe despre desfășurarea acțiunii, inclusiv susținătorii primarului Pandele. Nu ne lăsăm intimidați, mergem mai departe”, mai scriu cei de la Partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

Incidentul, raportat la 112 de George Simion. Reacția IPJ Ilfov

Incidentul de luni a fost raportat la Serviciul Unic de Urgență 112 chiar de președintele formațiunii politice, George Simion, conform Știrile Pro TV. IPJ Ilfov a avut o reacție imediată.

ADVERTISEMENT

La data de 1 mai, în jurul orei 21:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată fizic în fața unei primării.

La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, pentru efectuarea activităților din competență. Aici, au identificat trei persoane, care au precizat că au fost victimele unor infracțiuni, respectiv una dintre ele prin lovire, iar celelalte două, prin amenințări.

În cadrul activităților, cele trei persoane s-au deplasat împreună cu politiștii la sediul Poliției Orașului Voluntari. S-au formulat plângeri, în legătură cu aspectele semnalate”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT