Life

Lună Plină și eclipsă pe 28 octombrie 2023! Camelia Pătrășcanu, avertismente pentru 5 zodii!

Lună Plină și eclipsă pe 28 octombrie 2023! Camelia Pătrășcanu face previziunile și explică acest fenomen astrologic important.
25.10.2023 | 11:45
Luna Plina si eclipsa pe 28 octombrie 2023 Camelia Patrascanu avertismente pentru 5 zodii
Lună Plină pe 28 octombrie 2023. Camelia Pătrășcanu face predicțiile. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Avem Lună Plină pe 28 octombrie, dar și eclipsă, iar Camelia Pătrășcanu explică toate efectele. Unele zodii au de pătimit din cauza acestui fenomen astrologic. Astrologa a făcut previziunile, în detaliu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Lună Plină pe 28 octombrie 2023. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Această Lună Plină complică unele lucruri, căci sunt multe planete în opoziție. Lucrurile de care avem nevoie în viață sunt puse sub lupa acestei Luni Pline pentru a vedea dacă nu cumva strângem prea mult sau consumăm prea multă energie inutil.

ADVERTISEMENT

Pentru că sunt implicate multe planete, lecțiile sunt foarte importante. Luna Plină e sub patronajul Scorpionului, dar se află în zodia Taur. Cu Uranus în Taur, foamea, teama că am putea să pierdem ce avem deja sunt mai accentuate.

Pentru Berbeci, această Lună Plină în Taur aduce o poziție financiară bună, deci n-ar trebui să se teamă. Marte și Mercur, împreună cu Soarele în Scorpion îi ajută să își dea seama cu cine pot colabora, în ce să investească. Au dorința de a recupera o vigoare.

ADVERTISEMENT

Taurii au acest fenomen chiar pe axa zodiei lor Taur-Scorpion. E o perioadă relaționistă, cu multe întâlniri. Discută despre lucruri destul de sensibile, poate pentru a verifica niște opinii, impresii pe care le-au avut niște persoane la un moment dat. Sunt foarte multe astfel de oglindiri cu multe persoane care le-au fost apropiate.

Gemenii vor să renunțe la anumite sacrificii

Gemenii au această Lună Plină cu activare a unor frici și emoții. Ele pot avea legătură cu munca, cu anumite scăpări sau neglijențe profesionale. Poate fi vorba despre anumite toxicități. Se poate pune problema dacă vor continua să facă anumite sacrificii. Nici fizic nu pot susține multe eforturi. De asemenea, e pusă sub lupă sănătatea.

ADVERTISEMENT

Racii pun problema posesivității și pasiunii: către cine se îndreaptă inima lor și către ce? Unii sunt preocupați de copii și pot avea realizări prin copii. Alți Raci se pot gândi la a-și aduce mai multă bucurie în viață. Sunt puși pe treabă și vor face lucrurile la care visează.

Leii pun averea la adăpost, sub diverse forme, prin contracte sau manevrări juridice. Reorganizează viața încât să se simtă mai puțin expuși. Banii vin în aceste zile din carieră și din muncă. Au în vedere în același timp cum își asigură viitorul.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioare, această Lună Plină aduce un succes prin cunoaștere, niște conversații unde sunt evaluate. Argumentele lor sunt profund analizate de către persoane sus-puse, influente, cu putere de decizie. Există șansa să facă o impresie bună. De asemenea, banii trec prin acte care sunt discutate.

Balanțele sunt preocupate și de banii altora

Balanțele sunt și ele preocupate de bani, poate nu numai ai lor. Se gândesc cum să facă să obțină bani mai ușor. Pot obține niște rezultate extraordinare dacă muncesc cu sârg, mai ales dacă mobilizează alte persoane. Marea mulțumire a lor e că ajută altă persoană, care poate fi chiar partenerul de viață.

Scorpionii au o Lună Plină în care sunt atenți la alții. Sunt atenți la ce părere au alții despre ei. E o perioadă a anului când ies mai mult la rampă, au întâlniri diverse. Vor să câștige ceva. Poate nu neapărat bani, ci faimă și apreciere. Vor să își facă relații sigure.

Săgetătorii au o Lună Plină cu preocupare pentru grijile cotidiene. Își pot reorganiza activitatea. Nu vor să cheltuiască o picătură de sudoare în plus. Au un simț al realismului, al câștigului bine dezvoltat. Pot lua niște hotărâri pe 29 sau 30 octombrie legat de un obicei toxic de viață.

Pentru Capricorni, fenomenul vorbește despre nevoia lor de iubire. Se activează dorința de a se conecta la inima unei persoane dragi. Pun persoana dragă în situații inedite, dar și ei sunt puși să gestioneze niște situații în care poate se confruntă cu gelozie.

Vărsătorilor li se recunosc meritele

Vărsătorii se pot bucura de credibilitate și respect în lumea bună sau în mediul lor profesional. Se bucură de tot ce au acumulat până acum. Pot primi confirmări, dar și solicitări. E bine să analizeze atent ce sarcini își iau și unde pasează chiar cu riscul de a dezamăgi.

Peștii au o Lună Plină aducătoare de cunoștințe, cunoaștere și experimentare. Unii iau decizia de a câștiga o dibăcie, o expertiză într-un anumit domeniu. Pot trăi un moment în care se simt pregătiți. Alții își dau seama că au nevoie de un curs în care să se specializeze în ceva.

 

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Un nou scandal tip
Un nou scandal tip "sextape" în fotbal: interzis la echipa națională, după ce și-ar fi filmat prietena pe ascuns
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi...
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi s-a mutat din România! Detalii de ultimă oră
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
VESTEA TERIBILĂ despre Teodosie! Arhiepiscopia a făcut anunțul fulgerător: REGRETĂM...
VESTEA TERIBILĂ despre Teodosie! Arhiepiscopia a făcut anunțul fulgerător: REGRETĂM...
Vești de coșmar pentru români. CRESC TAXELE cu 14%!
Vești de coșmar pentru români. CRESC TAXELE cu 14%!
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu...
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română