Sport

Economie de 600.000 de euro pentru Mihai Rotaru după despărțirea de Petev!

Universitatea Craiova se află în fața unui sezon compromis, unde șansele la titlu sunt tot mai mici, iar Mihai Rotaru l-a concediat pe Petev, făcând o economie de 600.000 euro.
10.04.2024 | 14:50
Economie de 600000 de euro pentru Mihai Rotaru dupa despartirea de Petev
Mihai Rotaru nu a mai avut răbdare cu Petev și l-a demis / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a luat o decizie cu privire la Petev, care s-a dovedit a fi câștigătoare prin răbdarea patronului oltean. Ivaylo Petev pleacă de pe banca Craiovei fără a primi clauza de reziliere, prin prisma unui truc al lui Rotaru.

Economie de 600.000 euro pentru Mihai Rotaru

După cum FANATIK v-a informat în exclusivitate, Mihai Rotaru l-a concediat pe Petev după rezultatele mediocre pe banca Craiovei, care s-a distanțat singură de titlu. Înfrângerea cu FCSB și eliminarea din Cupa României pare că au pus capac pentru patronul oltenilor. Patronul oltenilor a găsit un moment prielnic să se despartă de Petev.

ADVERTISEMENT

Conform DigiSport, intenția de-al da afară pe bulgarul de pe banca Craiovei datează de acum o lună și jumătate. Însă, principalul stop în decizia lui Rotaru a fost suma mare pe care i-ar fi datorat-o bulgarului și staff-ului lui.

La acea vreme, Rotaru ar fi purtat negocieri cu Petev privind plecarea, însă s-a legat de un tertip inexistent astăzi. Bulgarul i-ar fi comunicat lui Rotaru că se află în obiectiv, anume câștigarea Cupei României și obținerea locurilor 1-3.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru ar fi renunțat la idee, știind că suma de 600.000 de euro i-ar fi obligatorie de dat bulgarului. Suma conținea bonusuri de performanță și clauzele lui Ivaylo Petev și ale staff-ului lui, care a plecat odată cu el.

Petev a plecat alături de staff, un fost campion este favorit pe banca Craiovei

Conform sursei citate, Ivaylo Petev nu ar pleca singur de la Craiova în urma rezilierii contractului de către Rotaru. Alături de bulgar vor pleca și Kozlic Admir și Adi Adilovic, ambii antrenori secunzi, precum și Csaba Gabris, preparator fizic.

ADVERTISEMENT

La acest moment, în staff-ul oltenilor se mai află doar partea apropiată lui Mihai Rotaru. Printre cei rămași se enumeră Ionuț Stancu, antrenor secund care va sta pe banca Craiovei cu Farul, precum și Claudiu Stamatescu, medic.

Costel Gâlcă, ultimul antrenor campion cu FCSB, ar putea fi instalat pe banca Craiovei. Informația a fost oferită de Gică Craioveanu, un apropiat la Universității.

ADVERTISEMENT

”Nu e o surpriză (n.r.- demiterea lui Petev). Obiectivele sunt ratate. Mike (n.r.- Mihai Rotaru) era foarte supărat. Eu am auzit de un antrenor străîn și de Costel Gâlcă. E foarte profesionist”, a spus Gică Craioveanu, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT
1,80 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Universitatea Craiova - Farul