Sport

Edi Iordănescu a comentat declarațiile dure ale lui Gigi Becali la Fanatik SuperLiga

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Gigi Becali, după declarațiile patronului FCSB de la emisiunea Fanatik SuperLiga. Mesajul selecționerului pentru critici.
11.09.2023 | 14:31
Edi Iordanescu a comentat declaratiile dure ale lui Gigi Becali la Fanatik SuperLiga
Edi Iordănescu, explicații după acuzele lui Gigi Becali la conferința de presă dinaintea meciului cu Kosovo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu i-a apărat pe „tricolori” după ce România se menține pe locul doi în grupă și este neînvinsă în preliminariile Campionatului European din 2024. Selecționerul nu i-a rămas dator nici lui Gigi Becali.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali după ce patronul FCSB l-a atacat în urma meciului cu Israel

Selecționerul echipei naționale a României, s-a apărat după ce Gigi Becali a spus că l-a transformat pe Florinel Coman în fundaș la partida cu Israel:

ADVERTISEMENT

„Nu mă puneți să comentez tactica patronului FCSB. Eu îi respect, dacă nu am primit la fel, asta e. Fotbalul european înseamnă angajament total”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea meciului împotriva lui Kosovo.

Iordănescu Jr. i-a dat ca exemplu lui Gigi Becali pe extrema stânga a naționalei Israelului: „Solomon fuge după Manea în finalul jocului, e un star, la Tottenham și a făcut asta. În filosofia mea toată lumea se implică și își aduce aportul.

ADVERTISEMENT

Dacă suntem așa competitivi să rezolvăm apărarea în 7-8 și să permitem să conservăm energia a 2-3 jucători, să nu alergăm atât după minge, cu siguranță e un scenariu pe care îl putem lua în calcul”.

Gigi Becali, discurs acid la adresa selecționerului: „Coman ce să mai facă dacă îl joci fundaș stânga?!”

Mai bine îi spuneți lui Burleanu și federației… luați antrenorii și duceții pe afară să mai ia niște lecții de antrenamente și cum trebuie să pună jucătorii pe teren să primească pasul. Asta e impresia mea. Dacă noi nu ne mișcăm, nu primim mingea, stăm în jumătatea noastră.

ADVERTISEMENT

Ori suntem prea proști, nu avem valoare, dar eu nu cred asta. Ori antrenorii nu știu, ori sunt prea fricoși. Dacă le spui jucătorilor să nu depășim jumătatea terenului să jucăm 4-5-1, ăia joacă 4-5-1 și stau acolo în propria jumătate. 

Și vine Coman să se apere, păi ce să mai facă Coman dacă îl joci fundaș stânga. El de unde să mai aibă putere să dea goluri. Păi joacă, mă, fotbal, cum a zis Stanciu. Stanciu a zis, el a zis, a zis că avem agresivitate, suntem și puternici avem și forță, așa a zis el.

ADVERTISEMENT

Trebuie să mai jucăm și fotbal. Păi dacă ai și agresivitate și forță și valoare, cine te oprește să joci fotbal? Atunci antrenorul te ține să nu joci fotbal. Avem agresivitate, avem valoare, trebuie să jucăm fotbal. Ne pune să ne apărăm când jucăm cu 50.000 de spectatori”, a spus patronul FCSB, la FANATIK SUPERLIGA

Edi Iordănescu, mesaj pentru critici și contestatari: „E același curent împotriva mea”

Edi Iordănescu nu se lasă afectat de toate criticile și atacurile venite din toate părțile și are un mesaj clar: „Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează.

Mă uit, e interesant ce gândiți, nu trăiesc într-o realitate proprie, sunt foarte conectat și am spus că sunt nemulțumit de exprimarea jucătorilor. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European.

Trebuie să răspundem cu eficiență, iar oamenii care critică pot începe să susțină apoi echipa națională. Suntem prezenți, suntem cu mintea aici, nu se întâmplă ce se mai întâmpla în teren. Lucrurile sunt OK în afara terenului. Dacă reușim să rezvolvăm partea de exprimare, sunt sigur că putem rezolva ecuația calificării. 

E același curent împotriva mea. Când e mai virulent, când se mai domolește. Trecem și prin furtună dacă e nevoie. Eu cred foarte tare în destin și cum lucrăm pentru asta. Obiectivul meu e să rămânem pe loc calificabil pentru că apoi putem aduna 6 puncte care pot fi decisive. Cu asta am început. Sunt total nemulțumit de exprimare, dar suntem neînvinși și ne putem califica și așa. Suntem pe locul doi”, a mai spus selecționerul României.


  • 2,20 este cota exclusivă CASA PARIURILOR pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul România – Kosovo

ADVERTISEMENT