Sport

Edi Iordănescu a decis cine apără în Kosovo – România. CFR Cluj dă trei jucători în apărare, aşa cum Fanatik a anunţat. Update exclusiv

Edi Iordănescu s-a decis în privința portarului titular pentru meciul României din Kosovo. Horațiu Moldovan a câștigat „finala” cu Ștefan Târnovanu.
16.06.2023 | 20:26
Edi Iordanescu a decis cine apara in Kosovo  Romania CFR Cluj da trei jucatori in aparare asa cum Fanatik a anuntat Update exclusiv
Edi Iordănescu a decis cine apără în Kosovo - România. Cum arată linia defensivă. FOTO: iAMSport
ADVERTISEMENT
16-06-2023
17:28

Moldovan, titular în Kosovo! Fanatik a anunţat în exclusivitate decizia selecţionerului

Aşa cum FANATIK a anunţat, Horaţiu Moldovan începe ca titular meciul cu Kosovo. Linia de fund este formată din Manea, Drăguşin, Burcă şi Camora, cu trei jucători de la CFR Cluj, echipa care a încheiat pe locul trei în SuperLiga.

Echipa de start a României (4-3-3): Moldovan – Manea, Drăgușin, Burcă, Camora – Băluță, M. Marin, Stanciu (c) – Man, Pușcaș, Coman. Selecționer: Edward Iordănescu. Rezerve: Târnovanu, Aioani – Rațiu, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Hagi, Mihăilă, Olaru, Screciu, Moruțan, Sorescu

Echipa națională a României va începe cu Horațiu Moldovan în poartă meciul cu Kosovo de la Priştina. FANATIK a aflat în exclusivitate alegerea lui Edi Iordănescu și cum goalkeeperul rapidist a câștigat lupta pentru titularizare cu Ștefan Târnovanu.

Horațiu Moldovan, titular în Kosovo – România. Portarul Rapidului a câștigat „derby-ul” cu Ștefan Târnovanu

Siteul nostru a aflat în exclusivitate că selecționerul României a oscilat între goalkeeperii rivalelor Rapid și FCSB, „finala” fiind câștigată de Moldovan după ce Edi Iordănescu s-a consultat cu antrenorul de portari al „tricolorilor”, Leo Toader.

ADVERTISEMENT

Din lotul pentru dubla cu Kosovo și Elveția face parte și Marian Aioani, dar portarul campioanei din SuperLiga nu a fost luat în calcul pentru partida de la Priștina.

Pentru Horațiu Moldovan, partida dintre Kosovo și România va fi a doua la prima reprezentativă. Goalkeeperul în vârstă de 25 de ani a debutat sub tricolor în mandatul lui Edi Iordănescu, pe 17 noiembrie 2022, în amicalul cu Slovenia, jucat la Cluj și pierdut de ai noștri cu scorul de 1-2.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Kosovo și România este programată vineri, 16 iunie, de la ora 21:45. Gazdele sunt pe locul 3, cu doar două puncte, după remizele cu Andorra și Israel.

CFR Cluj dă trei fotbaliști titulari pe linia de fund

FANATIK a aflat în exclusivitate cum va arăta întreg sistemul defensiv al „tricolorilor” în partida cu Kosovo. Dacă buturile României vor fi păzite de rapidistul Horațiu Moldovan, în fața sta vor sta patru fundași, dintre care trei sunt de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, în sistemul cu patru fundași aleși de Edi Iordănescu pentru duelul din etapa a treia a preliminariilor lui Euro 2024, se vor regăsi Cristi Manea, Radu Drăgușin, Andrei Burcă și Mario Camora.

FANATIK a aflat în exclusivitate motivul pentru care Manea a fost preferat lui Andrei Rațiu pe postul de fundaș dreapta. Apărătorul lui Huesca a acuzat probleme musculare la ultimele antrenamente, astfel că Edi Iordănescu a decis să înceapă cu jucătorul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

România este pe locul 2 în Grupa I a preliminariilor lui Euro 2024, cu șase puncte, la fel ca liderul Elveția. După meciul de la Priștina, „tricolorii” vor înfrunta cel mai greu adversar, reprezentativa „Țării Cantoanelor”, luni, 19 iunie, de la ora 21:45.

  • 1 selecție are Horațiu Moldovan la prima reprezentativă

  • 2,32 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la meciul Kosovo – România

ADVERTISEMENT