Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Edi Iordănescu, decizie la câteva ore după aflarea adversarilor de la Euro. Ce face selecționerul

Edi Iordănescu a luat o decizie importantă la câteva ore după aflarea adversarilor de la Euro 2024. Motivul pentru care selecționerul a rămas în Germania.
03.12.2023 | 12:21
Edi Iordanescu decizie la cateva ore dupa aflarea adversarilor de la Euro Ce face selectionerul
Motivul pentru care Edi Iordănescu a rămas în Germania după tragerea la sorți de la Hamburg. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu a plecat din Germania după tragerea la sorți care a avut loc sâmbătă seară la Hamburg și în urma căreia România și-a aflat adversarii din grupa de la Euro 2024. Selecționerul României a rămas în Germania pentru a se ocupa de cantonamentul „tricolorilor” din vară.

Edi Iordănescu, decizie la câteva ore după aflarea adversarilor de la Euro. Ce face selecționerul

România a fost repartizată în Grupa E la Campionatul European din 2024. „Tricolorii” le vor înfrunta pe Slovacia, Belgia și pe câștigătoarea play-off-ului dintre Israel, Bosnia și Herțegovina, Ucraina și Islanda. Selecționerul României nu a revenit imediat în țară după tragerea la sorți.

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Edi Iordănescu, împreună cu staff-ul, a rămas în Germania pentru a se ocupa de cantonamentul echipei naționale. „Vă dau o informație importantă.

Edi Iordănescu împreună cu staff-ul său, ‘Jerry’ Gane, Cătălin Gheorghiu și Cătălin Popescu, ofițerul de presă, au rămas în Germania în această dimineață și se vor ocupa zilele acestea de cantonamentul echipei naționale. 

ADVERTISEMENT

„Edi Iordănescu vrea să găsească un hotel cât mai departe de lumea dezlănțuită”

Vor vedea tot ce se poate vedea, mai ales că acum știm unde jucăm, Frankfurt, Koln și debutăm la Munchen. Edi Iordănescu a rămas în Germania pentru a găsi cantonamentul echipei, pentru a găsi un hotel care să fie cât mai departe de lumea dezlănțuită.

Să fie gardul cât mai înalt. Edi Iordănescu va căuta un loc în care să fie liniște și echipa să fie concentrată doar pe ceea ce are de făcut în Germania”, au fost dezvăluirile lui Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

România va debuta la turneul final de anul viitor pe 17 iunie, ora 16:00 contra câștigătoarei play-off-ului B. Meciul de debut al „tricolorilor” va avea loc pe Allianz Arena, din Munchen. Cinci zile mai târziu, naționala lui Edi Iordănescu o va înfrunta pe Belgia, la Koln. În ultimul meci din grupe, România înfruntă Slovacia la Frankfurt.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, dezvăluiri despre cantonamentul naționalei României: „Trebuia să spunem unde mergem, când plecăm și când venim”

Plecând de la informația oferită de Cristi Coste, Andrei Vochin, specialistul FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit detalii din cantonamentul României la Euro 2016 din Franța. „Tricolorii” au fost păziți extrem de atent, deoarece în capitala Franței au avut loc atentate la acea vreme.

„Apropo de nea Puiu, a ales pentru echipa națională un castel care era în domeniul privat, în Franța 2016. Era la vreo 40 de km de Paris. Acolo fuseseră și atentate. Eram păziți din toate punctele de vedere.

Problema era că nu puteam să ieșim din cantonament nici noi. Fiind starea de pază generală după atentat, noi trebuia să spunem unde mergem, când plecăm, când venim. Era totul foarte asigurat. 

Acum sunt în contact cu Edi, am vorbit cu el, și încearcă să găsească pe axa Munchen – Frankfurt – Koln, undeva la mijloc, pentru a fi distanțele cât mai scurte”, a spus Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Decizia lui Edi Iordănescu după ce România și-a aflat adversarii de la Euro 2024

ADVERTISEMENT