Fotbal intern

Edi Iordănescu, cel în locul căruia a venit Toni Conceicao la CFR Cluj: „E problema lui ce a semnat. Probabil nu a avut translatorul cu el?”

22.11.2018 | 13:21
Edi Iordanescu cel in locul caruia a venit Toni Conceicao la CFR Cluj E problema lui ce a semnat Probabil nu a avut translatorul cu el
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, antrenorul cu care campioana CFR Cluj a început sezonul, a comentat dezvăluirea EXCLUSIVĂ marca FANATIK.RO privind contractul lui Toni Conceicao, cel care i-a urmat în funcție pe banca ardelenilor.

Edi a refuzat să vorbească despre vreo clauză din angajamentul pe care el l-a avut la CFR Cluj, dar spune răspicat că nici nu se compară ce a semnat el, cu ce a semnat „urmașul” său. Oricum, Iordănescu este recunoscut pentru modul scrupulos cu care își negociază fiecare angajament, fiind identic din acest punct de vedere cu tatăl său, Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu despre contractul lui Toni Conceicao la CFR Cluj

Nu vreau să comentez contractul lui Toni Conceicao. E doar problema lui ce a semnat și ce și-a asumat. Eu am avut un contract complex cu CFR Cluj. Nu mi-au fost impuse lucruri. Contractul meu a fost și va rămîne privat. Cert este că am avut foarte clare și foarte bine definite condițiile mele de lucru.

Tot ce însemna parte tehnică mi-a aparținut în totalitate. Nimeni de la CFR nu mi-a bătut nici măcar un apropo despre o eventuală implicare a conducerii în deciziile tehnice. Dacă domnul Conceicao a acceptat să semneze o astfel de clauză, probabil că nu a avut translatorul cu dânsul. E problema lui în final”, a declarat Edi Iordănescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ce clauze halucinante are Toni Conceicao în contractul cu CFR Cluj

Toni Conceicao câștigă 10.000 de euro pe lună la CFR Cluj, dar e obligat să anunțe boșilor primul 11. Chiar și pentru meciurile amicale!
Toni Conceicao câștigă 10.000 de euro pe lună la CFR Cluj, dar e obligat să anunțe boșilor primul 11. Chiar și pentru meciurile amicale!
  • # se consultă cu Consiliul de Administraţie cu privire la formaţia care intră în teren la jocurile oficiale şi amicale;
  • # colaborează cu conducerea clubului formulând opinii din punct de vedere tehnic;
  • # participă ori de cîte ori este solicitat la ședinţele cu administraţia;
  • # face propuneri conducerii clubului pentru aplicarea de sancţiuni disciplinare jucătorilor;
  • # trebuie să restituie integral echipamentul primit la încetarea contractului!
  • # preşedintele are dreptul de a exercita controlul asupra antrenorului, de a evalua performanţa activităţii acestuia.