Sport

Edi Iordănescu la Legia Varșovia?! „Ia milionul și du-te! Doar să ai grijă de familie”

Mitică Dragomir a vorbit despre mutarea lui Edi Iordănescu la Legia Varșovia. Fostul președinte LPF este de părere că selecționerul României ar trebui să facă pasul în Polonia.
02.04.2024 | 09:20
Edi Iordanescu la Legia Varsovia Ia milionul si dute Doar sa ai grija de familie
Mitică Dragomir, despre Edi Iordănescu la Legia Varșovia. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În presa din România a apărut o știre legată de un posibil transfer al lui Edi Iordănescu la Legia Varșovia. Pe baza acestui zvon, Mitică Dragomir susține că selecționerul ar face o alegere bună dacă ar prelua echipa din Polonia.

Edi Iordănescu la Legia Varșovia?! „Ia milionul și du-te! Doar să ai grijă de familie”

Potrivit celor de la Digi Sport, Edi Iordănescu ar fi curtat de Legia Varșovia, cel mai titrat club din Polonia cu 40 de trofee câștigate și care se află în prezent pe locul 6 în campionat.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este de părere că selecționerul României ar trebui să accepte propunerea formației din Polonia. Fostul președinte LPF crede că Iordănescu Jr. ar putea câștiga peste 1.000.000 de euro pe an, cu 700.000 de euro mai mult decât primește de la FRF.

Omul de afaceri susține că este o oportunitate foarte bună pentru Edi Iordănescu și ar trebui să îi dea curs. Selecționerul mai are 2 ani de contract la cârma echipei naționale.

ADVERTISEMENT

“Este echipă de top în Europa, au niște condiții senzaționale. Cine n-ar lăsa naționala pentru Legia Varșovia? Poate să aibă acolo, cel puțin, 1 milion de euro salariu pe an.

Păi tu nu ai pleca? Eu aș pleca în joc de glezne. Orice oportunitate favorabilă vieții care se ivește, ia-o în brațe și fugi cu ea. Doar să nu fie în dauna familiei.

ADVERTISEMENT

Să se ducă la Legia Varșovia și să nu se uite în spate. Asta cu patriotismul e poveste de adormit copiii. Mai există patriotism acum? Când toți vor să ne aducă înapoi cu 2000 de ani. Nu vedeți care e trendul?”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir a vorbit despre situația lui Radu Drăgușin

Dumitru Dragomir a declarat că Radu Drăgușin evoluează cu teamă de fiecare dată când intră pe terenul de fotbal, teamă care îl trage în jos și care îl ține departe de performanțe uriașe.

ADVERTISEMENT

“Drăgușin este într-o criză de moral, de competiție mare. Este într-o criză, îi e frică să nu greșească și frica îl ține departe de marea performanță.

Presiunea să știi că, am mai spus-o și mă repet de fiecare dată, și la masă dacă te cheamă unul și are o funcție mare, îți tremură furculița în mână”, a declarat fostul șef al LPF la MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir, despre Edi Iordănescu la Legia Varșovia

ADVERTISEMENT