Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a intervenit în subiectul „Ianis titular la națională”. Hagi sau Iordănescu? „Unul e împăratul fotbalului, celălalt e șoferul mașinii”

Gigi Becali se implică în subiectul „Ianis titular la națională”. Cine are dreptate dintre selecționerul Edi Iordănescu și Gheorghe Hagi
01.04.2024 | 12:15
Gigi Becali a intervenit in subiectul Ianis titular la nationala Hagi sau Iordanescu Unul e imparatul fotbalului celalalt e soferul masinii
Gigi Becali a intervenit în subiectul „Ianis titular la națională”. Hagi sau Iordănescu? „Unul e împăratul fotbalului, celălalt e șoferul mașinii”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intervenit în subiectul „Ianis titular la națională”. Gică Hagi a fost criticat pentru că și-a cerut fiul în primul „11”, dar „Regele” este apărat de finul său.

Gigi Becali intră tare în subiectul „Ianis titular la națională”: „O să fiu subiectiv. Hagi e împăratul!”

Gigi Becali a îngropat securea războiului cu Edi Iordănescu. Patronul FCSB-ului își scoate acum pălăria în fața selecționerului care a calificat România după opt ani la un Campionat European.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am văzut meciul. Eu spun așa. Eu o să fiu puțin subiectiv. Pentru că mie plăcându-mi foarte mult de Ianis o să fiu subiectiv. Știi că înainte eu spuneam de Edi. Eu făceam gălăgie când era incompetență.

Acum Edi închide gura la toți. Omul după ce a calificat echipa de pe locul 1, gata, ce zice el, așa e. Pot să zic eu ceva de Coman sau de Olaru sau de Șut? Mai zic ceva?

ADVERTISEMENT

Eu respect omul. Eu respect munca omului și eu respect rezultatul omului. Bă, ăsta a calificat echipa de pe locul 1, respectă-l! Nu îți mai da cu părerea.

Eu nu spun de Hagi. Când își dă Hagi cu părerea trebuie să înghețe fotbalul. Chiar dacă spune un lucru greșit, e Hagi. Împăratul e împărat. Împăratul zice și dacă greșește, taci din gură că e împăratul”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Edi e șoferul mașinii”

Ianis Hagi nu a fost titular în dubla amicală cu Irlanda de Nord și Columbia, dar a intrat bine și chiar a reușit să înscrie un gol împotriva sud-americanilor. Fotbalistul, care mai nou e curtat de Galatasaray, are 33 de selecții și cinci goluri la prima reprezentativă.

„Mie îmi place de Ianis, dar eu nu mai pot să îmi dau cu părearea în fața lui Edi. Ianis e jucător valoros, Stanciu e jucător valoros, Mitriță e jucător valoros. Trebuie să aleagă el care șurub intră în piuliță.

ADVERTISEMENT

Poate e mai valoros Ianis decât Moruțan, dar el trebuie să o înșurubeze, Edi. El e șoferul mașinii. Nu poți să o bagi și în viteza 1 și în viteza 2. Eu îl văd pe Ianis inter dreapta. Așa îl văd eu și acolo sunt mulți pe post. Sau îl văd decar. Îl văd inter dreapta ca Olaru sau decar. Așa îl văd eu pe Ianis.

Ianis cu siguranță trebuie convocat, e un jucător valoros. Titular nu îmi permit să zic de nimeni. Nici de Coman. De ce? Pentru că e un antrenor care a calificat echipa și din respect nu îmi dau părerea.

Nici nu mă interesează. Nu m-am uitat la națională. Nu mă uit. A, la Euro poate mă uit, dacă e un jucător de la mine de la FCSB, dacă nu, nu mă uit. Tu dacă aveai un copil și era fotbalist. Și avea și valoare. Nu îi luai apărarea copilului tău?

Chiar dacă nu aveai dreptate. Că el e un copil de valoare, nu e un terchea-berchea. Că dacă era terchea-berchea nu plăteau ăia milioane pe el”, a adăugat latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a intervenit în subiectul „Ianis titular la națională”. Hagi sau Iordănescu? „Unul e împăratul fotbalului, celălalt e șoferul mașinii”

ADVERTISEMENT