Sport

Edi Iordănescu, promisiune pentru cei peste 20.000 de copii înainte de România – Andorra: „Vom da tot ce avem mai bun”

Edi Iordănescu le-a adresat un mesaj celor peste 20.000 de copii care vor fi prezenți pe Arena Națională la România - Andorra, în etapa a 8-a din preliminariile Euro 2024.
15.10.2023 | 18:40
Edi Iordanescu promisiune pentru cei peste 20000 de copii inainte de Romania  Andorra Vom da tot ce avem mai bun
Edi Iordănescu le-a făcut o promisiune copiilor prezenți pe Arena Națională la România - Andorra. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

România primește vizita naționalei din Andorra, duminică, 15 octombrie, ora 21:45, în etapa cu numărul 8 din preliminariile Euro 2024. La meciul de pe Arena Națională vor asista peste 20.000 de copii. Edi Iordănescu le-a adresat un mesaj celor mici înaintea fluierului de start.

Edi Iordănescu, promisiune pentru cei peste 20.000 de copii înainte de România – Andorra: „Vom da tot ce avem mai bun”

România are nevoie de victorie în meciul cu Andorra. „Tricolorii” au obținut doar un punct în deplasarea de la Budapesta contra Belarusului și au irosit ocazia de a face un pas uriaș spre calificarea la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Andorra, naționala României nu va beneficia de susținerea fanilor din tribună. UEFA a decis ca meciul să se joace fără spectatori, din cauza comportamentului ultrașilor de la „Uniți Sub Tricolor”, care au scandat „Kosovo e Serbia!” la meciul România – Kosovo, 2-0.

Totuși, UEFA a permis accesul copiilor, iar numărul celor care s-au înscris este cu adevărat uluitor. Peste 20.000 de copii sunt așteptați la Arena Națională pentru meciul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, vreau să mulțumesc anticipat copiilor care vor veni la stadion să susțină România. Îmi pare rău pentru cei care își doresc să susțină echipa națională și din diverse motive nu vor putea. Le mulțumesc însoțitorilor, profesorilor care, probabil, pe unii îi vor învoi de la școală. Le mulțumesc părinților care își lasă copii la o oră așa de târzie alături de echipa națională. 

Copiii mei vor fi în tribune și merg mai departe cu o promisiune. Le promit că noi toți, în frunte cu băieții vom da tot ce avem mai bun pentru a-i bucura, pentru a le oferi momente frumoase, o experiență frumoasă, iar la final să sărbătorim împreună”, a declarat Edi Iordănescu, înainte de România – Andorra, conform FRF TV.

ADVERTISEMENT

„Când vii la echipa națională trebuie să dai totul”

Edi Iordănescu este convins că jucătorii naționalei României pot reprezenta surse de inspirație pentru cei mici. Selecționerul a avut cuvinte de laudă pentru grupul care s-a format la echipa națională.

„Sunt sigur că băieții pot fi exemple pentru acești copii și tot timpul am spus că atunci când vii la echipa națională trebuie să dai totul. Dacă nu dai totul, înseamnă că nu poți să reprezinți tricoul echipei naționale, iar acest grup a arătat că asta face. Știe ce vrea, grupul are drumul lui.

ADVERTISEMENT

Când vii la echipa națională trebuie să fii cel mai bun în toate. De la felul cum comporți, până la cum te îmbraci, cum te antrenezi sau cum te prezinți pe teren.

Trebuie să fie model ceea ce băieții noștri vor arăta la meciul cu Andorra. Un model de caracter, comportament, atitudine și spirit. Împreună la final să ne bucurăm și să spunem: ‘Hai, România!’”, a încheiat Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
3.00 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „PsF: X” la meciul România - Andorra