Life

Ei sunt artiștii care vin la UNTOLD 2023. Nume sonore pe lista festivalului din Cluj

Cine sunt cântăreții care ajung la festivalul UNTOLD 2023. Nume importante din industria muzicală vor performa în Cluj-Napoca.
16.03.2023 | 18:27
Ei sunt artistii care vin la UNTOLD 2023 Nume sonore pe lista festivalului din Cluj
Cine sunt cântăreții care ajung la festivalul UNTOLD 2023. Nume importante din industria muzicală vor performa în Cluj-Napoca. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ei sunt artiștii care vin la UNTOLD 2023, la cea de-a opta ediție, care se va desfășura între 3 și 6 august. Nume sonore pe lista festivalului celebru din Cluj, care va fi amplasat pe locul fostului stadion Ion Moina.

Cine sunt cântăreții care ajung la festivalul UNTOLD 2023. Nume importante din industria muzicală vor performa în Cluj-Napoca

Cel mai mare festival din România, care are loc pe stadionul Cluj-Arena, are cântăreți de renume pe listă. Printre vedetele care ajung vara aceasta în țara noastră se află artiști care au o carieră impresionantă în spate.

ADVERTISEMENT

De pe site-ul oficial al evenimentului aflăm că pe scena principală vor urca: Alesso, Armin van Buuren, David Guetta, KSHMR, Martin Garrix, Salvatore Ganacci și mulți alți artiști care nu au fost anunțați până acum.

În plus, din line-u-pul din vara lui 2023 nu lipsesc, de pe scena Galaxy: Amelie Lens, Bedouin, Boris Brejcha, Camelphat, Dixon și Marco Carola. Imagine Dragons va urca pe scena de la UNTOLD 2023 în timpul turneului mondial pe care-l desfășoară.

ADVERTISEMENT

„Una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume şi una dintre cele mai iubite formaţii de pe întreg mapamondul”, au declarat organizatorii festivalului din Cluj-Napoca, notează Agerpress. 

„Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii şi un fanbase uriaş în fiecare colţ de lume.

ADVERTISEMENT

În luna august a anului viitor, fanii se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD”, se mai arată în comunicatul de presă emis de organizatori, mai arată sursa menționată anterior.

Cine este Amelie Lens de la UNTOLD 2023

Amelie Lens este una dintre artistele care domină cultura de club și festival în ultimii ani. DJ-ul de origine belgiană de muzică electronică a devenit foarte popular în ultima perioadă. Artista este inclusiv producător de discuri și proprietar al casei de discuri Lenske.

ADVERTISEMENT

Vedeta a renunțat la cariera de model în anul 2014 și s-a lansat în muzică cu o amprentă italiană, sub numele de Renée. A colaborat cu mai mulți artiști și ulterior a ajuns să pună muzică regulat în Labyrinth Club din Hasselt, Belgia.

După ce a avut suficientă experiență a plecat în turnee prin Europa, seturile ei fiind renumite pentru energie și pentru amestecul de influențe clasice acid și house tribale, împreună cu sunete techno europene mai contemporane.

ADVERTISEMENT